Εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας

Share

Εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας

Συνελήφθη ως δράστης ένας 47χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Εξιχνιάσθηκαν, έπειτα από μεθοδική αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς Λάρισας, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Συνελήφθη χθες (09-12-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 47χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, ο 47χρονος κατελήφθη να επιβαίνει σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του και να μεταφέρει με τρέιλερ ένα εξάρτημα αντλίας ύδατος και ένα μοτέρ, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από αντλιοστάσιο 66χρονου ημεδαπού.

Εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς το χρονικό διάστημα από (25-06-2014) έως (06-12-2015) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας είχε αφαιρέσει από ξυλουργείο και δύο οικίες ισάριθμων ημεδαπών διάφορα ηλεκτρικά μηχανήματα, εξαρτήματα και διακοσμητικά αντικείμενα.

Όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του 47χρονου και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Το προαναφερόμενο όχημα, το τρέιλερ, καθώς και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων που βρέθηκαν στο εσωτερικό του κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς.

Δείτε επίσης