Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

2 συλλήψεις στην Καρδίτσα και 1 στα Τρίκαλα για ναρκωτικά

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (08-10-2015) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 25 και 20 ετών, διότι, αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψαν στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης και μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη χθες (08-10-2015) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητας ηρωίνης και δεκαέξι ναρκωτικά δισκία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη χθες (08-10-2015) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μια 62χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης έξι μηνών για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη χθες (08-10-2015) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών για κλοπή από κοινού.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας
Συνελήφθησαν, χθες (08-10-2015) το βράδυ στη Λάρισα από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Λάρισας, τρεις ημεδαποί, δύο 15χρονοι και ένας 14χρονος, διότι αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 64χρονου ημεδαπού. Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (09-10-2015) στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητας κάνναβης.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Next Article

Συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας

Related Posts