Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

2ο TrikalArt με δύο συναυλίες στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων

Με δύο συναυλίες συνεχίζεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 2ου TrikalArt. Η Εβδομάδα Μουσικής και Τέχνης του Μουσείου Τσιτσάνη και του Δήμου Τρικκαίων προσφέρει στους τρικαλινούς και τους επισκέπτες που βρίσκονται στην πόλων των πανελληνίων πρωταθλημάτων Στίβου και του μπάσκετ (Final Six), μοναδικές ερμηνευτικές ανάσες. Με έμφαση στον πολιτισμό, ακολουθούν οι εξής συναυλίες:

ΚΥΡΙΑΚΗ  26 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΩ

HRO

Ηρώ – Αδάμ Τσαρούχης: «Κατευθείαν καρδιά»

Με τίτλο την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, η Ηρώ συνεχίζει το ταξίδι της και σε «καλοκαιρινούς προορισμούς», έχοντας στο πλάι της τον Αδάμ Τσαρούχη.
Ο χαρακτηριστικός και γνώριμος ήχος του πιάνου της και το ευρύ ρεπερτόριό της συναντιέται με τις jazz και swing διασκευές του ταλαντούχου ερμηνευτή. Τραγούδια που άντεξαν πολλά καλοκαίρια και γνώρισαν σταθερά την αγάπη του κόσμου μέσα στα χρόνια, τραγούδια που χρειάζονται δύο για να τα μοιραστούν αλλά και δύο για να χορευτούν είναι οι αποσκευές του «Κατευθείαν καρδιά» σ’ ένα πρόγραμμα – έκπληξη, όπως συνηθίζει να ετοιμάζει κάθε φορά η Ηρώ.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Δημήτρης Χριστοδουλάκης, τύμπανα
Διονύσης Κοκκόλης, τρομπέτα

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ- ΣΥΝΑΥΛΙΑ “ΠΡΟΒΑΔΟΥΡΟΙ”

PROBADOYROI

Οι ΠΡΟΒΑΔΟΥΡΟΙ «μαγειρεύουν» τις μουσικές και βάζουν στη μαρμίτα των ήχων τους από Βαλκανικό rom και Ζαγορίσια, μέχρι «πειραγμένες» εκτελέσεις της Ελλαδικής «εντεχνοκουλτούρας». Από αστικό ρεμπέτικο και ήχους της ‘κλασικής’ Ανατολής, μέχρι πρωτότυπες συνθέσεις σύγχρονων συνθετών της world music και των μελών του σχήματος, βασισμένες σε ήδη υπάρχουσες μουσικές φόρμες και πάντα..στο mood της στιγμής! Απολαύστε το αποτέλεσμα και ‘μεθύστε’ με τις μουσικές τους. Συμπράττουν μαζί τους οι: Κώστας Στάθης, Γιάννης Τρικόπουλος, Κατερίνα Μπαρμπαρούση, Γιώργος Αγγελάκης, Κατερίνα Κουβεντάρα, Μυρτώ Χαντζιάρα και Φένια Καραγκούνη.

ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ:
Γιάννης Σούλτης (βιολί)
Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (κανονάκι)
Νεκτάριος Παπαγεωργίου (κλαρίνο, καβάλ)
Γιώργος Ντίνας (κρουστά, φωνή)
Γιώργος Ρέτος (κιθάρες, λαούτο)
Δημοσθένης Μπαλάφας (κρουστά)
Κωνσταντίνος Λάμπας (μπάσο)
Δημήτρης Χατζής (φωνή, κρουστά)”

Και οι δύο συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων




Total
0
Shares
Previous Article

Εντυπωσιακή η συμμετοχή του κόσμου στα Καραϊσκάκεια!

Next Article

Γιορτή παράδοσης και πολιτισμού στο Μελισσοχώρι