Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

2η Συνάντηση Νεολαίας Αργιθεατών – 21ο Παναργιθεάτικο Αντάμωμα

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων θα οργανώσει για δεύτερη συνεχή χρονιά την 2η Συνάντηση Νεολαίας Αργιθεατών η οποία θα κορυφωθεί με την διεξαγωγή του 21ου Παναργιθεάτικου Ανταμώματος.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα στο οποίο αρκετά μέλη μας ανταποκριθήκαν με την συμμετοχή και αποστολή νέων από τους συλλόγους Αργιθεατών.

Από την Παρασκευή 30 Ιουνίου έως την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, νέες και νέοι της Αργιθέας από όλη την Ελλάδα, ηλικίας από 18 έως 30 ετών, θα συναντηθούν στην Αργιθέα, όπου θα ξεναγηθούν στην περιοχή, θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους. Συμμετέχει και αντιπροσωπεία της ΣΕΝ της ΠΟΕ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων σας προσκαλεί στο φετινό Παναργιθεάτικο Αντάμωμα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου Αργιθέας.

Ώρα έναρξης: 11:30 το πρωί.

Στις 08:00 το πρωί της Κυριακής θα προηγηθει θεία λειτουργεία και αρτοκλασία υπερ υγείας των Αργιθεατών χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιωτιδός και Φαναριοφερσάλων κ.κ Τιμόθεου.

Ελάτε να ανταμώσουμε σε μία ξεχωριστή πολιτιστική εκδήλωση, απολαμβάνοντας εντυπωσιακά χορευτικά, παραδοσιακή μουσική και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Αντάμωμα Αργιθεατών 2017 – Κυριακή 2 Ιουλίου

Να είστε όλοι εκεί!

synanthsh neolaias argitheatwn 1




Total
0
Shares
Previous Article

Προσφορά βιβλίων στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Next Article

Τρικαλοκαίρι 2017 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων