Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

2η εβδομάδα δράσης ΙΡΑ

ipa draseis astynomia slide

 To ελληνικό εθνικό τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών έχει καθιερώσει από το περασμένο έτος την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου ως «Εβδομάδα δράσης ΙΡΑ», με την ευκαιρία της εορτής του προστάτη του, Αποστόλου Παύλου. Στα πλαίσια αυτής της εβδομάδας η τοπική διοίκηση Καρδίτσας προγραμμάτισε και πραγματοποίησε πολλές δράσεις και ποικίλες δράσεις για τα μέλη και τους φίλους της.

 Ειδικότερα, πιστή στο κοινωνικό της έργο, η τοπική μας διοίκηση συγκέντρωσε με την υποστήριξη των μελών της, αλλά και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας σημαντική ποσότητα τροφίμων και άλλων ειδών. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη τακτική αιμοδοσία για το 2019. Επιπλέον, για την ψυχαγωγία των μελών μας διοργανώθηκε μια υπέροχη πεζοπορία στο φαράγγι του Ανθοχωρίου και μια όμορφη βραδιά πλούσιων γεύσεων σε καλοκαιρινό χώρο της πόλης.

 Φυσικά ο αθλητισμός δεν μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα και η ομάδα καλαθοσφαίρισης μας συμμετείχε στο πρωτάθλημα ανεξάρτητων ομάδων του Δήμου Καρδίτσας.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων έγινε φυσικά με την αρτοκλασία υπέρ του προστάτη μας, που πραγματοποιήθηκε ως είθισται στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, στους Άγιους Ανάργυρους Κρανιάς από τον εφημέριο π. Νικόλαο Δαλαγιώργο, ο οποίος είναι και μέλος της ΙΡΑ.

Servo per amikeco

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’


ipa draseis astynomia 1

ipa draseis astynomia 4

ipa draseis astynomia 2




Total
0
Shares
Previous Article
astynomia klopi slide

Εξιχνιάστηκαν (6) περιπτώσεις κλοπής και ζωοκλοπής

Next Article
kanavi dentra slide

Σύλληψη 58χρονου για καλλιέργεια κάνναβης