Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

1st Meteora MTB race 2016 με τη συμμετοχή 3 αθλητών από το Μουζάκι (φωτο-video)

Την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 διεξήχθη για πρώτη χρονιά ο Ποδηλατικός αγώνας MTB με Πανελλήνια συμμετοχή και με την ονομασία “1st Meteora MTB race 2016”, με διοργανωτή τον Ποδηλατικό Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟ, σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Καλαμπάκας και την υποστήριξη της «Cyclinghellas.gr».

Στον αγώνα συμμετείχαν και τρεις ποδηλάτες αθλητές από το Μουζάκι, ο Ηλίας Γκαραβέλας (πρόεδρος του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων “Γ. Πασιαλής”, Ο Στέργιος Κούρτης (Μέλος του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων “Γ. Πασιαλής” και ο Λάμπρος Κούρτης, οι οποίοι τερμάτισαν κανονικά στον αγώνα χωρίς προβλήματα.

Ο αγώνας στέφθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία, κατά κοινή ομολογία συμμετεχόντων και διοργανωτών και μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα στις κατηγορίες Ανδρών και ΟΠΕΝ. Στην εκκίνηση συναντήθηκαν 140 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα για να τρέξουν την γραφική διαδρομή των 32 χιλ με εκκίνηση και τερματισμό το γήπεδο Καστρακίου, Μετεώρων.

Με υψομετρικά που έφταναν τα 1000μ, με κλίσεις και σκαμπανεβάσματα να κυμαίνονται σε πολλά σημεία της διαδρομής, οι αθλητές με σύμμαχο τον καλό και δροσερό καιρό απόλαυσαν την ποικιλία φυσικού τοπίου, σπάνιας ομορφιάς, και τεχνικών σημείων.

Η απίστευτη θέα των Ιερών Βράχων των Μετεώρων άφησε ευχαριστημένους ιδιαίτερα τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που ανέμεναν τους αθλητές τους να τερματίσουν υπό την μουσική υπόκρουση και χορηγού ραδιοφωνικού Σταθμού της Θεσαλλίας του «POWER FM 93.2»

Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές απόλαυσαν γεύμα που προσφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα από την «Ταβέρνα ΔΙΑΣ», ενώ οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν με δώρα που μοιράστηκαν σε όλους αθλητές, δώρα και εκπτώσεις από το κατάστημα «Δαλαβίκαςbikes», από την εταιρεία «Endura».

Στους πρώτους έξι αθλητές όλων των κατηγοριών προσφέρθηκαν κρασιά από την «Οινοποιητική εταιρεία Λούδας», δώρα από την εταιρεία «Cube», και μικροδώρα από την εταιρεία «Active Promotion» της Κυρίας Στέλλας Τσίπα.

Στον πρώτο νικητή της κατηγορίας Ανδρών και πρώτο στην γενική κατάταξη Κουρμπέτη Αναστάσιο προσφέρθηκε μια χειροποίητη εικόνα αξίας 350 ευρώ προσφορά της Ιερής Μονής του Μεγάλου Μετεώρου, ενώ σε όλους τους αθλητές του αγώνα προσφέρθηκαν ατελείωτα δώρα: από το «BULLIS HOME CAFE» προσφέρθηκαν τα 900 νερά «ΔΙΟΣ» και ενεργειακά ποτά «9mm», από την εταιρεία «GU» και το κατάστημα «Δαλαβίκαςbikes» προσφέθηκαν ενεργειακά τζελ, από το Μοναστήρι μεγάλο Μετεώρο προσφέρθηκαν εικονίτσες και τέλος χειροποίητες πρωτεϊνικές μπάρες από την Κα Τσεσμετζίδου – Δαλαβίκα Δέσποινα.

Ο Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ και η «Cyclinghellas.gr» οφείλουν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στη άψογη διεξαγωγή του αγώνα: στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στον Δήμο Καλαμπάκας που αγκάλιασαν με ενθουσιασμό το αθλητικό γεγονός, στο Μοναστήρι Μεγάλο Μετέωρο για τα δώρα σε όλους τους αθλητές και τον πρώτο νικητή, στο ΕΚΑΒ που απέστειλε όχημα καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα, στον Ιατρό του αγώνα Κο Βαρσάμη Γιώργο, στους εθελοντές Διασώστες της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας, και σε όλους τους εθελοντές και φίλους του αγώνα για την άψογη κάλυψη κατά μήκος της διαδρομής.

Ευχαριστεί ακόμα τους αθλητές και εμπνευστές του αγώνα Κο Μπαταλογιάννη Χρήστο και Λαγούδη Παναγιώτη που εργάστηκαν ακούραστα στα μονοπάτια της διαδρομής, καθώς και σε όλους όσοι συντέλεσαν με την παρουσία τους και την εθελοντική προσφορά τους στη πραγματοποίηση του αγώνα.

Να ευχαριστήσουμε ακόμη θερμά τους χορηγούς του αγώνα: τον «POWER FM 93.2» ραδιοφωνικό Σταθμό της Θεσσαλίας που στόλισε ηχητικά την εκδήλωση, τους μεγάλους χορηγούς «Cafe DE-TOX», «Restaurant Village Garden Λάρισα», «Dalavikasbikes.gr», την «Οινοποιητική εταιρεία Λούδας», τo «BULLIS HOME CAFE», την «GU», την
«Endura» την εταιρεία του Κου Ζελβεγιάν –Cube-Fizik-SMP, την «Ταβέρνα ΔΙΑΣ, την «Active Promotion», την «32bit.gr-Διαδιδτυακές Υπηρεσίες» το «CAFE CHICCO DORO», την «ΤΑΒΕΡΝΑ ΒΑΒΙΤΣΑΣ», την «ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ», το «ΚΑΦΕ ΕΚΚΕΝΤΡΟΝ», το «VISIT METEORA TRAVEL», το «ΚΑΦΕ ΘΩΜΗ» το «ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ Α.Β.Γ», τα «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ONLINE», τα «ΚΡΕΑΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΛΙΑΓΑΣ», τον «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ- ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΜΟΣ», το «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ-ΖΙΩΓΑΣ»,την «ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΖΙΩΓΑ –ΚΑΣΤΡΑΚΙ», το «HOTEL REX», το «HOTEL ΠΥΡΓΟΣ ΑΔΡΑΧΤΙ», το «ΗΟΤΕL TSIKELI FAMILY», το «FLOW BIKESHOP ΤΡΙΚΑΛΑ», το «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗΣ», το «TO PODILATO.GR», το «JUSTRIDE.GR », το «Podilato.net », το «ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΙΟΜΠΙΚΑΣ Γ.», την «AUTOFIT – ΝΤΑΟΥΤΗΣ-Λάρισα», το «CAFE LAS RAMPLAS»

Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ και η «Cyclinghellas.gr» ευχαριστούν τέλος θερμά όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που συμμετείχαν με την καλή τους διάθεση στον αγώνα και συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους. Ανανεώνουμε το ραντεβού την επόμενη χρονιά μιας και ο αγώνας θα καθιερωθεί ως θεσμός για την περιοχή με απώτερο στόχο να γίνει Διεθνής ΟΡΕΝ Αγώνας.

Επόμενος αγώνας που θα ακολουθήσει είναι η διεξαγωγή του «4rd Kissavos Marathon 2016» στα 90 χιλιόμετρα στις 22 Μαίου.

πηγή: https://www.facebook.com/Meteora-MTB-Race

1st Meteora MTB race 2016

[espro-slider id=18047]

[espro-slider id=18033]

meteora-4

meteora meteora-1 meteora-2 meteora-3  meteora-5




Total
0
Shares
Previous Article

Απεβίωσε σε ηλικία 80 ετών ο Μιχάλης Θεοχάρης

Next Article

«Πάσχα το τερπνόν» με τη συμμετοχή του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων

Related Posts