1ο Θεσσαλικό Hip – Hop fest στο άλσος Παυσιλύπου στην Καρρδίτσα

hip hop festival Karditsa Pafsilipo 1

1ο Θεσσαλικό Hip – Hop fest στο άλσος Παυσιλύπου στην Καρρδίτσα

  • Συνέντευξη τύπου για το 1ο Θεσσαλικό Hip- Hop fest στο άλσος Παυσιλύπου

Η ΠΕ Καρδίτσας φιλοξενεί το διήμερο 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου το 1ο Θεσσαλικό Hip – Hop fest, ένα πρωτοποριακό και πρωτότυπο event για την περιοχή μας.

Το Hip – Hop είναι ένα μουσικό είδος που δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ  τη δεκαετία του ‘ 70 και αποτελείται από μια στυλιζαρισμένη ρυθμική μουσική και μια ρυθμική και ομοιοκατάληκτη ομιλία που ψάλλεται.

Έγινε ευρύτερα γνωστό στα τέλη της δεκαετίας του 1980, ενώ στη δεκαετία του 2000 έγινε το πιο δημοφιλές είδος μουσικής στον κόσμο, με μεγάλη απήχηση στη νεολαία.

Έτσι λοιπόν την Παρασκευή και το Σάββατο στο Άλσος Παυσιλύπου, 11 καλλιτέχνες από τη Θεσσαλία , αλλά και άλλοι από όλη την Ελλάδα, θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα, που συνδυάζει τέχνη και τεχνική.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Καρδίτσας στηρίζει έμπρακτα το 1ο Θεσσαλικό Hip – Hop fest, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να παρουσιάσουμε ένα ιδιότυπο, ξεχωριστό και δημιουργικό event για τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο. Την προσπάθεια αυτή στηρίζουν επίσης το Επιμελητήριο και ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας.

Καλώ λοιπόν όλους τους Καρδιτσιώτες αλλά και τους επισκέπτες του διημέρου να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα μέσα από το 1ο Θεσσαλικό Hip – Hop fest.

hip hop festival Karditsa Pafsilipo 2

Total
0
Shares