Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

1ο Πασχαλινό Κύπελλο Αγάπης στο Μουζάκι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Μ. Δευτέρα και την Μ. Τρίτη στο Μουζάκι το 1ο Πασχαλινό Κύπελλο Αγάπης, με αγώνες πετοσφαίρισης ανδρών, που συνδιοργανώθηκε από το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Μουζακίου, το Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» και την ΙΡΑ Καρδίτσας. Η διοργάνωση στην οποία έλαβαν μέρος οι ομάδες πετοσφαίρισης της ΙΡΑ Καρδίτσας, της ΙΡΑ Αλεξανδρούπολης, της ΕΛΜΕ Καρδίτσας και των Ανδρών Μουζακίου και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πασιάλεια 2017», τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Μουζακίου και αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκε ποσότητα τροφίμων, η οποία θα διατεθεί στις άπορες οικογένειες του Δήμου Μουζακίου.

Το κύπελλο κατέκτησε, μετά από συναρπαστικούς αγώνες, η ομάδα της ΕΛΜΕ Καρδίτσας. Την απονομή στους νικητές έκανε η εγγονή του μεγάλου αθλητή Γεώργιου Πασιαλή, κ. Πολυτίμη Πασιαλή-Χασιώτη, η οποία τίμησε με την παρουσία της τον τελικό. Στον τελικό παραβρέθηκαν επίσης εκ μέρους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, ο Γ’ Υποδιευθυντής κ. Απόστολος Περιστέρης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Μουζακίου Κ. Ελένη Ρούσα και ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», κ. Ηλίας Γκαραβέλας.

Για την ιστορία, στους ημιτελικούς που έγιναν την Μ. Δευτέρα στον πρώτο ημιτελικό αναμετρήθηκαν οι ομάδες της ΕΛΜΕ Καρδίτσας – Μουζακίου και στον δεύτερο οι ομάδες της IPA Καρδίτσας – IPA Αλεξανδρούπολης. Την Μ. Τρίτη στον μικρό τελικό η ομάδα της Αλεξανδρούπολης κέρδισε με 2-1 σετ το Μουζάκι ενώ στον τελικό η ΕΛΜΕ κέρδισε με 3-0 την IPA Καρδίτσας.

[supsystic-gallery id=11 position=center]



Total
0
Shares
Previous Article

Καρδιτσιώτες οι δυο νεκροί του μοιραίου ελικοπτέρου

Next Article

Δήλωση του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσού για τον χαμό των γενναίων Ελλήνων στρατιωτικών