Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD σε Μουζάκι και Καρδίτσα

 

Η Kαλλιτεχνική Oμάδα Δρυάδες εν Πλω (www.dryadesenplo.gr) διοργανώνει φέτος το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι στις 18-19-20 Μαΐου.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό θεσμό, τομή στο χώρο της αναπηρίας, στον οποίο συμμετέχουν 400 άτομα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα επισκεφθούν και θα διαμείνουν στην περιοχή μας για αυτές τις μέρες.

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Έρευνας, Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Π.Ε. Καρδίτσας, της ΠΕΔ Θεσσαλίας, του Δήμου Καρδίτσας, του Δήμου Μουζακίου, της Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και του Ιδρύματος Ι.Φ. Κωστόπουλου.

Σας καλούμε με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς για το συνάνθρωπο να συμμετέχετε σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια ως εθελοντές, χορηγοί οικονομικής στήριξης, χορηγοί ειδών και δώρων και ως θεατές στις παραστάσεις που θα γίνουν στα πλαίσια του Φεστιβάλ.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη στον 1ο όροφο στο Εμπορικό Κέντρο (Κολοκοτρώνη 1, Καρδίτσα) και στο τηλέφωνο 2441073644.

festivalanapirias




Total
0
Shares
Previous Article

Νέο Σωματείο για το χωριό της Οξυάς

Next Article

Το πρόγραμμα των αγώνων της ΕΠΣΚ (28-29/4)