1η θέση στο βάθρο για τον Μ.Σ.Μ στο Ρίζωμα Τρίκαλων (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Share

1η θέση στο βάθρο για τον Μ.Σ.Μ στο Ρίζωμα Τρίκαλων (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Δυνατό  Αγωνιστικό ξεκίνημα με τον Τράντζα Μιχάλη για τον Μοτοσυκλετιστικό  Σύλλογο  Μαυρομματίου (Μ.Σ.Μ.) στον πρώτο αγώνα   του Πανελλήνιου  Πρωταθλήματος – Κυπέλλου  Enduro και με  έναν άψογα σχεδιασμένο και άριστα οργανωμένο αγώνα, από την διοργανώτρια λέσχη ΜΟ.ΛΕ.Τ ,όπου και ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 7 Απριλίου στο  πανέμορφο  Ρίζωμα Τρικάλων.

O έμπειρος αναβάτης μας  έκανε μια σπουδαία εμφάνιση και κατέλαβε την 1η  θέση  στην κατηγορία C1, σε μία απαιτητική  κατηγορία με πολύ έντονο συναγωνισμό, όπου και δόθηκαν πολύ δυνατές  μάχες  για αρκετές  ώρες, μέσα στις  καλοσχεδιασμένες   και απαιτητικές ειδικές  διαδρομές της διοργανώτριας λέσχης.

Το  Δ.Σ  συγχαίρει  θερμά τον αθλητή του Σωματείου για την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια και διάκρισή του.

Δηλώνουμε  ιδιαίτερα αισιόδοξοι  για την συνέχεια και πορεία της αγωνιστικής περιόδου  αποτυπώνοντας  έμπρακτα  κάθε φορά, την συνεχή υποστήριξη  σε όλους τους αθλητές του Σωματείου μας.

Ήταν ημέρα γιορτής για το Ελληνικό Enduro, αφού συμμετέχοντες και θεατές απόλαυσαν στο έπακρο παρακολουθώντας  τα περάσματα των αναβατών από τις ειδικές διαδρομές, που καθ’ ομολογία  είχαν έντονο  χρώμα και άρωμα «Παγκοσμίου»

Συγχαρητήρια  στην διοργανώτρια λέσχη (ΜΟ.ΛΕ.Τ) και του υποστηρικτές του αγώνα για την εξαιρετική  αυτή διοργάνωση.

Να ευχαριστήσουμε  θερμά την HONDA OFF ROAD DREAM SIAFARIKAS- ΑMANATIADIS GROUP για την πολύτιμη τεχνική υποστήριξη των αναβατών μας, όπου για δεύτερη συνεχόμενη  χρονιά  το σωματείο μας  φιλοξενείται  κάτω από τις τέντες, της άριστα οργανωμένης, έμπειρης  και αφοσιωμένης αυτής ομάδας.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλους τους οικονομικούς χορηγούς καθώς επίσης  και τους χορηγούς επικοινωνίας, που για 4η  συνεχόμενη χρονιά είναι  δίπλα μας και μας στηρίζουν, δείχνοντας έμπρακτα ότι πιστεύουν, αναγνωρίζουν και ενθαρρύνουν το έργο του Σωματείου.

Με ιδιαίτερη χαρά σας  ανακοινώνουμε  την προσθήκη ακόμη μίας επιτυχίας του Μ.Σ.Μ.  την κατάκτηση της 3ης θέσης,  στην  βαθμολογική κατάταξη Σωματείων Β. Ελλάδος στο κύπελλο  Enduro το 2023.

Ευχαριστούμε και πάλι θερμά όλους-ες που στάθηκαν και στέκονται πλάι μας και  μας στηρίζουν σ΄αυτή μας την προσπάθεια.

Συνεχίζουμε  δυναμικά και  το 2024.

Μαυρομμάτι  11/4/2024

Με εκτίμηση το Δ.Σ του Μ.Σ.Μ.

Δείτε επίσης