Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

1η πληρωμή σε επίπεδο χώρας ιδιωτικού έργου CLLD/LEADER από την ΑΝΚΑ ΑΕ

ΑΝΚΑ: Υποβολή οικονομικής προσφοράς

1η πληρωμή σε επίπεδο χώρας ιδιωτικού έργου CLLD/LEADER από την ΑΝΚΑ ΑΕ

Μετά από συντονισμένη προσπάθεια και συνεργασία της ΟΤΔ AN.KA A.E. με τα αρμόδια στελέχη του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της ΕΥΔ Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας, ολοκληρώθηκε η 1η πληρωμή, σε επίπεδο χώρας, σε ιδιώτη επενδυτή του προγράμματος CLLD/LEADER από την περιοχή του Δήμου Παλαμά.

Η σημερινή πολυαναμενόμενη έναρξη πληρωμών σηματοδοτεί τη μετάβαση στην ουσιαστικότερη φάση υλοποίησης του προγράμματος LEADER, δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όλους τους δικαιούχους και ένα σήμα ανάκαμψης στην τοπική οικονομία και κοινωνία της Καρδίτσας μετά τα απανωτά χτυπήματα τόσο του «Ιανού» όσο και της πανδημίας COVID-19.

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία επιχειρήσεων και θέσεων απασχόλησης στο τοπικό παραγωγικό σύστημα σε κλάδους και τομείς προτεραιότητας της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης RIS3 της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Την ικανοποίησή του για την πρωτιά της εταιρίας στις πληρωμές των ιδιωτικών έργων καθώς και για τη συστηματική δουλειά που γίνεται, η οποία καταφέρνει μέσω διαφόρων προγραμμάτων να δημιουργεί επιπρόσθετη οικονομική δραστηριότητα και απασχόληση στην περιοχή, εκφράζει ο Πρόεδρος της εταιρίας και Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος.

«Καλώ τους ιδιώτες επενδυτές να ξεκινήσουν δυναμικά τις επενδύσεις τους και όσους έχουν ήδη υλοποιήσει έργο να απευθυνθούν στα στελέχη της Ομάδας LEADER για να λάβουν τις κατάλληλες οδηγίες και να συνεργαστούν στην υποβολή των αιτημάτων πιστοποίησης και πληρωμής τους. Το επόμενο διάστημα οι ρυθμοί υλοποίησης των 25 έργων Δημοσίου Χαρακτήρα και των 68 Ιδιωτικών Επενδύσεων συνολικού ύψους 13,2 εκατ. Ευρώ θα επιταχυνθούν, ώστε να δοθεί αναπτυξιακή ώθηση στη σκληρά δοκιμαζόμενη τοπική οικονομία και κοινωνία» καταλήγει ο Πρόεδρος της ΑΝ.ΚΑ Α.Ε.




Total
0
Shares
Previous Article
avgenakis Kotsos sinantisi

Συνάντηση Γ. Κωτσού με Λ. Αυγενάκη: «Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου η χρηματοδότηση των αθλητικών Σωματείων»

Next Article
Χρ. Τριαντόπουλος: Με ταχύτατους ρυθμούς οι αποκαταστάσεις και η στήριξη για τον «Ιανό»

Χρ. Τριαντόπουλος: Με ταχύτατους ρυθμούς οι αποκαταστάσεις και η στήριξη για τον «Ιανό»

Related Posts