Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

1977-2017: 40 χρόνια ιστορίας για τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας

.

  40 χρόνια ιστορίας για τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας ο οποίος ξεκίνησε ως Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Λάρισας, έπειτα μετονομάστηκε σε Θεσσαλίας αφομοιώνοντας και τους διαιτητές των όμορων νομών, ενώ από το 2012 πορευόμαστε σαν Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας συντάσσοντας και τους διαιτητές της Στερεάς Ελλάδας στο δυναμικό μας.

 Αντικειμενικά, λοιπόν, είμαστε από τους μεγαλύτερους συνδέσμους διαιτητών στη χώρα, τόσο “ηλικιακά”, όσο και γεωγραφικά με την περιοχή ευθύνης μας. Επίσης, με συμμετοχή σε πολλές παγκόσμιες διοργανώσεις, Ολυμπιάδες, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Κύπελλα, αλλά και συμμετοχές σε κορυφαίες διοργανώσεις και Πρωταθλήματα της Ελλάδας αναδεικνύουμε το υψηλό επίπεδο των διαιτητών της Περιφέρειας.

Για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας και για να τιμήσουμε την ιστορία μας και την παρακαταθήκη που μας άφησαν, στην εκδήλωση κοπής πίτας για το έτος 2018, τιμήσαμε τους Προέδρους του Συνδέσμου μας για τη θητεία τους από το 1977 μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΔΠΕΚΕΛ τίμησε τους:

  • Συράκη Αριστείδη
  • Μπεκιάρη Βασίλειο, νυν εκλεγμένο μέλος Δ.Σ. ΕΟΠΕ
  • Αντωνούλη Βασίλειο, νυν πρόεδρος Κ.Ε.Δ./ΕΟΠΕ
  • Μπλιάτσο Βασίλειο
  • Ευθυμίου Γεώργιο, νυν πρόεδρος Ε.Δ./ΕΣΠΕΚΕΛ
  • Θεμελή Μιχαήλ, νυν αντιπρόεδρος ΣΥ.Δ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι κ.κ. Σταμάτης Μιχελινάκης (μέλος Κ.Ε.Δ./ΕΟΠΕ), Γεώργιος Μπαλδώκας (Αντιπρόεδρος ΕΣΠΕΚΕΛ), Ιωάννης Νταβαρούκας (Γεν. Γραμματέας ΕΣΠΕΚΕΛ), Ιωάννης Χρυσόπουλος (Ταμίας ΕΣΠΕΚΕΛ), Νίκος Λιούπας (εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας), οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό τιμώντας τον Σύνδεσμο μας και τα μέλη του.

Η βραδιά κύλησε ιδανικά, με τις βραβεύσεις και την κοπή της πίτας από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, ενώ όσοι παρευρέθηκαν απήλαυσαν το δείπνο τους με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής!

Πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος κλήρωση με πολλά δώρα και η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με φίλους και συνεργάτες του αθλήματος!

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας στήριξαν σε αυτή την εκδήλωση με κάθε τρόπο!




Total
0
Shares
Previous Article

Μεγάλη διάκριση για το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Next Article

Σε πλήρη ετοιμότητα για τον ετήσιο χορό του Σαββάτου ο Σύλλογος της Οξυάς