Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

18η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας: Κάλεσμα συμμετοχής φορέων και πολιτών

 

Η ΟικόΣφαιρα Καρδίτσας (Κίνηση για το περιβάλλον, τον άνθρωπο και την ποιότητα ζωής) διοργανώνει από 20 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018, στο άλσος του Παυσιλύπου, την 18η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας η οποία θα είναι αφιερωμένη στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Συνδιοργανωτές της Γιορτής είναι (μέχρι στιγμής) η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, ο Δήμος Καρδίτσας και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου.

Οι προετοιμασίες για την κορυφαία αυτή Γιορτή έχουν ήδη ξεκινήσει και με στόχο την καλύτερη δυνατή οργάνωσή της, η ΟικόΣφαιρα απευθύνει ανοιχτό δημόσιο κάλεσμα συμμετοχής τόσο προς τους τοπικούς φορείς που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως συνδιοργανωτές όσο και προς όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομιλητές στις παράλληλες εκδηλώσεις.

Πιστεύοντας πως μέσα από τις συνεργασίες και τη συλλογικότητα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα, οι διοργανωτές καλούν τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το τέλος του Ιουνίου.

Πληροφορίες: Σωκράτης Βασιλάκος (Πρόεδρος της ΟικόΣφαιρας και Συντονιστής της 18ης Οικολογικής Γιορτής). Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24410-21000 / 6976017907 (Cosmote).




Total
0
Shares
Previous Article

Δράσεις κατάρτισης στην Αγροδοατροφή από Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και Δήμο Μουζακίου

Next Article

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση κάνναβης, ηρωίνης και κοκαΐνης

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”