Δήμος Αργιθέας: Ανοιχτή πρόσκληση προς πιθανούς εθελοντές ή αρωγούς για τον αγώνα του  Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου Ορεινής Ποδηλασίας.

Στην Αργιθέα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου ορεινής Ποδηλασίας τον ερχόμενο Μάιο

Ανοιχτή πρόσκληση προς πιθανούς εθελοντές ή αρωγούς για τον αγώνα του  Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου Ορεινής Ποδηλασίας.

Ο Δήμος Αργιθέας και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας θα συνδιοργανώσουν την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 τον αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου Ορεινής Ποδηλασίας στο ιστορικό Πετρίλο Αργιθέας, ύστερα από την οριστική έγκριση της καταλληλότητας της προτεινόμενης διαδρομής από το τεχνικό κλιμάκιο της Ομοσπονδίας.

Αμέσως μετά την αρχική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε προ ολίγων εβδομάδων για τη συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση, ακολούθησε ένα ευρύ κύμα ενθουσιασμού, καθώς δεκάδες συμπολίτες μας δήλωσαν πρόθυμοι να στηρίξουν την προσπάθεια παντοιοτρόπως.

Στο πλαίσιο αυτό, γνωστοποιούμε πως όποιος επιθυμεί να στηρίξει τον αγώνα είτε ως εθελοντής, είτε ως οικονομικός αρωγός, είτε ως χορηγός επικοινωνίας, είτε ως γενικότερος υποστηρικτής, μπορεί να επικοινωνήσει με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε ζητήματα Αθλητισμού και Εθελοντισμού Κώστα Γραμμένο στα τηλέφωνα 6972813940 και 2445350402, καθώς και στο email:  podilato.argithea@gmail.com έως και την Τρίτη 17 Μαΐου 2022.

Να σημειωθεί πως θα είναι η πρώτη φορά κατά την οποία η ορεινή Αργιθέα θα φιλοξενήσει αθλητική διοργάνωση τέτοιας εμβέλειας, συνεπώς κάθε στήριξη είναι καλοδεχούμενη και ιδιαίτερα σημαντική, προκειμένου να διεξαχθεί ένας άριστος αγώνας.

Είμαστε στη διάθεση όλων για κάθε επιπρόσθετη πληροφορία.

Γραφείο Τύπου Δήμου ΑργιθέαςTotal
20
Shares
Previous Article

Στις 15 Μαΐου, πολίτες και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ψηφίζουμε, στέλνουμε ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής

Next Article

Ε.Κ.Κ.Α.: Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Μείζον ΘΕΜΑ για τον πολιτισμό μας: Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝTotal
20
Share