Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εκδήλωση της ΕΕΕΒΦΒ στα πλαίσια της έκθεσης “Ελληνικές Φυλές Ζώων – ένας κρυμμένος θησαυρός”

vrahikeratiki fyli 1

Εκδήλωση της ΕΕΕΒΦΒ στα πλαίσια της έκθεσης “Ελληνικές Φυλές Ζώων – ένας κρυμμένος θησαυρός”

Από τις 3 έως τις 24 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων το δίκτυο «Αμάλθεια» διοργανώνει μια μοναδική έκθεση με τίτλο «Ελληνικές Φυλές Ζώων – ένας κρυμμένος θησαυρός», όπου παρουσιάζονται οι Ελληνικές Αυτόχθονες Φυλές μέσα από ακουαρέλες και σκίτσα του διάσημου Αυστραλού ζωγράφου Jason Roberts.

Η Ένωση Εκτροφέων Ελληνικής Βραχυκερατικής Φυλής Βοοειδών, ως μέλος του Δικτύου «Αμάλθεια» αλλά και ως ενεργός φορέας της πολυπληθέστερης φυλής αυτόχθονων βοοειδών στη χώρα μας, στήριξε από την πρώτη στιγμή αυτή την προσπάθεια.

Στο πλαίσιο και στο χώρο της έκθεσης, η Ένωσή μας διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Γνωριμία με τη Βραχυκερατική Φυλή» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 στις 17:00.

Θα ήταν τιμή και χαρά μας να παραβρεθείτε.

Prosklisi EEEVFV




Total
0
Shares
Previous Article
Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 - Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Ημερίδα για την δημόσια εκτέλεση μουσικής από τις επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης - Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Άμεσα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων του Ν. Καρδίτσας που επλήγησαν από τον «ΝΤΑΝΙΕΛ» - Ενημέρωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από πλημμύρες - Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην 87η Δ.Ε.Θ. - Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Επαναληπτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Ειδική εκδήλωση με θέμα την Πάταξη της Παραοικονομίας και του Παρεμπορίου και την προστασία των στεγασμένων επιχειρήσεων - Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας ενημερώνει τα μέλη του

Next Article
pagkr3A

Επιβράβευση παγκόσμιας κλάσης τρικαλινού αθλητή από τον Δήμαρχο Τρικκαίων