Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Λάρισα – Καρδίτσα 0-3

IPA Karditsas podosfairo omada

Με μια μεγάλη νίκη απέναντι στο, για πολλούς, φαβορί του τρίτου ομίλου του 20ου πρωταθλήματος Διευθύνσεων Αστυνομίας προχώρησε η ομάδα των αστυνομικών της Καρδίτσας.

Οι παίχτες του Κώστα Γκαβογιάννη λειτουργώντας άψογα εντός του αγωνιστικού χώρου και κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι, δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης στον αντίπαλο, νίκησε με 3-0 την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας, στο γήπεδο της Νεάπολης. Έτσι, η τοπική ομάδα τέθηκε επικεφαλής του τρίτου ομίλου, βάζοντας ισχυρή υποψηφιότητα για την πρωτιά που θα οδηγήσει σε αγώνες νοκ-αουτ για την πρόκριση στην τελική φάση που θα γίνει τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, Πιερία και Μαγνησία ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 στο γήπεδο του Λιτοχώρου.

Για την καρδιτσιώτικη ομάδα σκόραραν οι Τσουκαλάς, Αναστασίου Δημήτρης και Καραγιάννης, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η τρίτη αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Απριλίου και θα βρει την ομάδα της Καρδίτσας να υποδέχεται αυτή της Μαγνησίας.

Το πρωτάθλημα διεξάγεται από το παράρτημα Βορείου Ελλάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών σε ένα φιλικό συναδελφικό κλίμα, γεγονός στο οποίο συνέβαλε η εξαιρετική φιλοξενία των αστυνομικών της Λάρισας.

Βαθμολογία Γ’ ομίλου 

Καρδίτσα 4
Λάρισα 3
Πιερία 2
Μαγνησία 1



Total
0
Shares
Previous Article
Ξεκινά το Ελεύθερο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ν.Καρδίτσας 2022 - Δηλώσεις συμμετοχής

Ξεκινά το Ελεύθερο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ν.Καρδίτσας 2022 - Δηλώσεις συμμετοχής

Next Article
Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων

Λάρισα: Εξιχνιάστηκαν οι κλοπές σε μίνι μάρκετ και καφετέρια

Related Posts