Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ορκωμοσία δια ζώσης του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων την Τρίτη  29  Μαρτίου 2022 στο Αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ στις Καρυές Τρικάλων

tefaa trikala abas project 1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΦΑΑ – ΠΘ 

Αγαπητοί/ες Διδάκτορες, Μεταπτυχιακοί, Προπτυχιακοί φοιτητές/τριες,

Σας ενημερώνουμε ότι στο Τμήμα μας θα πραγματοποιηθεί Ορκωμοσία δια ζώσης την Τρίτη  29  Μαρτίου 2022 στο Αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ στις Καρυές Τρικάλων.

Λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών, με γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων  το Πρόγραμμα Τελετής  Ορκωμοσίας διαμορφώνεται ως εξής:

Η πρώτη ομάδα συμμετεχόντων θα ορκιστεί στις 11:30 π.μ. Στην ορκωμοσία αυτή θα συμμετέχουν αποκλειστικά οι Διδάκτορες και οι Μεταπτυχιακοί φοιτητές/τριες

Ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ.

Έναρξη Τελετής 11:30 π.μ.

Η δεύτερη ομάδα συμμετεχόντων θα ορκιστεί στις 13:30 μ.μ. Στην ορκωμοσία αυτή θα συμμετέχουν αποκλειστικά οι Προπτυχιακοί φοιτητές/τριες

Ώρα προσέλευσης 13:00 μ.μ.

Έναρξη Τελετής 13:30 μ.μ.

Στην Τελετή Ορκωμοσίας μπορούν να παραβρεθούν αποκλειστικά και μόνο έως 3 άτομα ως συνοδοί σε κάθε τελειόφοιτο/η.

Η είσοδος των τελειόφοιτων και των συνοδών τους στον χώρο που διεξάγεται η τελετή αποφοίτησης θα πραγματοποιείται κατόπιν επίδειξης:

  • πιστοποιητικού εμβολιασμού ή
  • πιστοποιητικού νόσησης (τελευταίων 180 ημερών) ή
  • βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19, που έχει διεξαχθεί έως εβδομήντα δύο (72) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής, ή
  • βεβαίωσης αρνητικής εξέτασης με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid-test), που έχει διεξαχθεί έως σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής,

και ταυτόχρονης διενέργειας ελέγχου ταυτοπροσωπίας (με επίδειξη αστυνομικής   ταυτότητας).

     Κατ’ εξαίρεση είναι δυνατή η είσοδος στην τελετή ανηλίκων ηλικίας τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών κατόπιν διεξαγωγής και δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου. Στη δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου εικοσιτετραώρου των ανήλικων, προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα κατά την επίδειξη της δήλωσης.

     Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους τους παρευρισκόμενους, σε όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της τελετής. Τέλος, η φωτογράφιση χωρίς μάσκα θα πρέπει να πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο.

Οι υποψήφιοι πτυχιούχοι παρακαλούνται να  παραδώσουν:

  • Ακαδημαϊκή ταυτότητα–πάσο (Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής κατατίθεται η δήλωση απώλειας ή κλοπής που έχει υποβληθεί στο Αστυνομικό Τμήμα)
  • Απόκομμα λογαριασμού από την κατάθεση στην τράπεζα του ποσού των 4,96 ευρώ εάν επιθυμούν το πτυχίο να εκτυπωθεί σε πάπυρο. Πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται το όνομα του υποψήφιου πτυχιούχου (Αριθ. λογαριασμού της Εθνικής Τράπεζας GR 5801102010000020148061664). 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.

Τρίκαλα 22-3-2022

Από τη  Γραμματεία του Τμήματος




Total
0
Shares
Previous Article
Το μαγικό ταξίδι της Σοφίας στήριξε τη «Φλόγα»

Το μαγικό ταξίδι της Σοφίας στήριξε τη «Φλόγα»

Next Article
rogganaki lia 16

22 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό - Τρέχει, τρέχει και δεν φτάνει