Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση –γιορτή με αφορμή την ημέρα της Τσικνοπέμπτης πραγματοποιήθηκε στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Δήμου Βόλου

steges diaviosis Volou

Πραγματοποιήθηκε στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Δημου Βόλου, οι οποίες μόλις πρόσφατα ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στις 3-1-2022 με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ από το ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020, συνάντηση –γιορτή με αφορμή και την ημέρα της Τσικνοπέμπτης μεταξύ των παιδιών- ωφελουμένων της δομής (14 ατόμων άνω των 18 ετών με βαριά νοητική υστέρηση) τον εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων ΑΜΕΑ Βόλου κας. Ράνιας Καρανικόλα, τους αιρετούς (αντιδήμαρχο Κοιν.Μέριμνας και Αλληλεγγύης κ. Ζαρκάδα καθώς και τους πρώην αντιδημάρχους που διατέλεσαν στην Δ/νση Κοιν.Προστασίας κκ. Τζούνη, Αναγνώστου και Κότογλου) το προσωπικό του Τμ.Κοιν.Προστασίας και το νέο 14μελές προσωπικό της καινούργιας δομής.

Δόθηκε η ευκαιρία να υπάρξει μια πρώτη επαφή και γνωριμία μεταξύ όλων των συντελεστών προκειμένου να γίνει ένα πρώτο άνοιγμα και γνωριμία προς την τοπική κοινωνία του Βόλου. Η συνάντηση έγινε σε εορταστικό κλίμα όπου με χορό, φαγητό και καλή διάθεση τα πρώτα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή χάρηκαν, χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους αλλά και οι υπεύθυνοι συντελεστές του όλου εγχειρήματος της ΣΥΔ σε γιορτινή και φιλική ατμόσφαιρα συζήτησαν τρόπους και ιδέες για να συνεχίσει η δομή τη λειτουργία της και να καθιερωθεί στη συνείδηση των Βολιωτών για πολλά χρόνια διότι είναι η μοναδική δομή που λειτουργεί υπο την φροντίδα Δήμου σε όλη τη χώρα και οι εγκαταστάσεις της στα κτίρια της Παιδόπολης Αγριάς αποτελούν πραγματικό κόσμημα για όλες τις δομές της ευρύτερης περιοχής.

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΚΟΥΠΡΙΝΤΖΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ




Total
0
Shares
Previous Article
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βελτιώνει τον περιφερειακό δρόμο στο Κοτρώνι Τρικάλων

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βελτιώνει τον περιφερειακό δρόμο στο Κοτρώνι Τρικάλων

Next Article
Διαδικτυακή Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με θέμα «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»

Διαδικτυακή Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με θέμα «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»

Related Posts