Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος Λαρισαίων: Πρόγραμμα  «Κοπτική Ραπτική»

Με μεγάλη επιτυχία  συνεχίζεται η λειτουργία του προγράμματος  «Κοπτική Ραπτική», διάρκειας  50 ωρών, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 17.03.2022.
koptiki raptiki Larisa

Δήμος Λαρισαίων: Πρόγραμμα  «Κοπτική Ραπτική»

Με μεγάλη επιτυχία  συνεχίζεται η λειτουργία του προγράμματος  «Κοπτική Ραπτική», διάρκειας  50 ωρών, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 17.03.2022. Το πρόγραμμα υλοποιείται διά ζώσης, κάθε Τρίτη & Πέμπτη 05:30-07:30 μ.μ. και εντάσσεται στα προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων που υλοποιεί ο Δήμος Λαρισαίων μέσω της Αντιδημαρχίας Διοίκησης, Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

Σκοπός του προγράμματος είναι  οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν τη φιλοσοφία συναρμολόγησης και ραφής ρούχου, να μάθουν να δημιουργούν βασικές, έξυπνες, ευέλικτες και μοντέρνες φόρμες πατρόν, να εκπαιδευτούν σε τεχνικές κοπής, ραφής και επιδιόρθωσης ρούχων καθώς επίσης και την αισθητική τελειοποίηση αυτών. Στη διάρκεια του προγράμματος γίνεται παρουσίαση εξοπλισμού υλικών των μηχανών, σωματομετρία, βασικές βελονιές στο χέρι, ορολογία ραπτικής κ.α.

Σε μία από τις συναντήσεις στους ανακαινισμένους χώρους του Πανεπιστημίου των Πολιτών-ΚΔΒΜ παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης κος Δημήτρης Δεληγιάννης και η Διευθύντρια Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων κα Σταυρούλα Μπαξεβάνου οι οποίοι συνεχάρησαν τον εκπαιδευτή κο Χρήστο Καρανάσιο και τις συμμετέχουσες για το αμείωτο ενδιαφέρον τους και την προσπάθειά τους.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των πολιτών στα προγράμματα των Κέντρων Διά Βίου Μάθησης, οι οποίες ξεπέρασαν έως σήμερα τις 600, συνεχίζονται και μπορούν να υποβάλλονται  ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/15QXVNSLhbquS0GR0Fmz499ZmNTqX4pj-tU30_0diE0M/edit

Όσοι δεν έχουν την δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής ή/και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Τμήμα Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων) και ώρες 08:00 – 14:00:

Τηλ.: 2410680249, 2410680250

Ταχ. Διεύθυνση: Ρούσβελτ & Οικονόμου Εξ Οικονόμων 8Α, 3ος όροφος

Email: learning-city@larissa.gov.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι συμμετέχοντες θα επιδεικνύουν κατά την πρώτη συνάντηση δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο.Ειδικά για τα τμήματα που υλοποιούνται μέσω δια ζώσης παρακολούθησης, απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού COVID-19 ή βεβαίωσης νόσησης σε ισχύ ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapid test ή PCR) έως και 48 ωρών πριν από κάθε συνάντηση.




Total
0
Shares
Previous Article
Χάρισε ζωή σε ένα παιδί - Γράφει η Λία Ρογγανάκη

Χάρισε ζωή σε ένα παιδί

Next Article
Θανάσης Παιδής στη «Φλόγα»: Στηρίζουμε έμπρακτα τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειες τους

Θανάσης Παιδής στη «Φλόγα»: Στηρίζουμε έμπρακτα τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειες τους