Στην Αθήνα βρίσκεται το τελευταίο διήμερο ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος έχοντας αλλεπάλληλες επαφές με κυβερνητικά στελέχη

Beos Karamanlis Karagiannis

  Στην Αθήνα βρίσκεται το τελευταίο διήμερο ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, έχοντας αλλεπάλληλες επαφές με κυβερνητικά στελέχη και προωθώντας σημαντικά θέματα της πόλης.

  Ο κ. Μπέος συναντήθηκε με τον υπουργό Επικρατείας, κ. Γιώργο Γεραπετρίτη, τον υπουργό Οικονομικών, κ. Χρ. Σταϊκούρα και τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή και τον υφυπουργό Υποδομών, κ. Γιώργο Καραγιάννη και στο επίκεντρο των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο και  η επαναχάραξη της χερσαίας ζώνης του λιμανιού για να υλοποιηθούν οι παραχωρήσεις που διεκδικεί ο Δήμος. Όπως διαπιστώθηκε και για τα δύο αυτά θέματα οι διαδικασίες προχωρούν με απολύτως ικανοποιητικό ρυθμό.

  Παράλληλα τέθηκαν και μια σειρά από άλλα έργα και παρεμβάσεις που προγραμματίζει η Δημοτική Αρχή και για τα οποία με την επιστροφή του στον Βόλο θα προβεί σε ανακοινώσεις ο Δήμαρχος, κ. Αχιλλέας Μπέος.

Beos Gerapetritis Beos StaikourasTotal
0
Shares
Previous Article

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας της Ψηφιακής Πλατφόρμας του Δήμου Λαρισαίων

Next Article
tei epiplou Karditsa Kalampaka

Πλάνο αξιοποίησης της κρατικής Βιομηχανίας Ξύλου Καλαμπάκας από το Τμήμα Δασολογίας Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού ΚαρδίτσαςTotal
0
Share