Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Απ. Καλογιάννης: Να φέρουμε τον πολίτη πιο κοντά στα κοινά

kalogiannis dimarxos Larisaion

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΕΛΗ ΔΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

Απ. Καλογιάννης: Να φέρουμε τον πολίτη πιο κοντά στα κοινά

Με τα μέλη των διοικήσεων των Νομικών Προσώπων του Δήμου Λαρισαίων που προτάθηκαν από την «Συμπαράταξη Λαρισαίων» συναντήθηκε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Στην λιτή εκδήλωση της «Συμπαράταξης» στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα, ο Απ. Καλογιάννης ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στα ΔΣ των Νομικών Προσώπων του Δήμου για την αποδοχή της πρότασης που τους έγινε.

Ο δήμαρχος για άλλη μια φορά υποστήριξε ότι πρέπει να είναι συνεχής η προσπάθεια για ενίσχυση της κοινωνικής συνείδησης και της συμμετοχής των πολιτών στα δημόσια τεκταινόμενα με την απομάκρυνση από τις λογικές του ατομισμού που κυριαρχεί τις τελευταίες δεκαετίες. «Με την ενθάρρυνση των πολιτών για τη συμμετοχή θα μπορέσουμε να διαμορφώσουμε νέες αντιλήψεις και κουλτούρα  και να αντιπαλέψουμε την σχεδόν κυρίαρχη άποψη για την πολιτική ότι όλοι ίδιοι είναι»,  τόνισε χαρακτηριστικά ο Απ. Καλογιάννης.

Συνεχίζοντας αφού υπογράμμισε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση επί σειρά ετών έχει ταυτιστεί με ζητήματα της καθημερινότητας (καθαριότητα, συντηρήσεις κλπ), συμπλήρωσε πως στην Συμπαράταξη Λαρισαίων πιστεύουμε ότι Πόλη είναι πάνω απ΄ όλα οι άνθρωποι της. Και για αυτό σε τομείς δραστηριότητας του Δήμου όπως ο Πολιτισμός και η Κοινωνική Πολιτική η δημοτική αρχή έδωσε και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Σε  ό,τι αφορά στο έργο που υλοποιεί ο Δήμος ο κ. Καλογιάννης, αναφέρθηκε συνοπτικά, τονίζοντας ότι ο σχεδιασμός εξελίσσεται κανονικά και καλύτερα απ΄ ότι αναμένονταν σημειώνοντας ότι στο πλαίσιο της τρέχουσας θητείας θα υλοποιηθεί έργο ύψους 100 εκατ. ευρώ.

Καταλήγοντας ο κ. Καλογιάννης κάλεσε τα μέλη των νέων ΔΣ των Νομικών Προσώπων να βρούν τρόπους καλής συνεργασίας με όλα τα μέλη των ΔΣ κάνοντας λόγο και για την ανάγκη συνθέσεων απόψεων όπου υπάρχει πρόσφορο έδαφος.

kalogiannis Larisa meli nomikon prosopon 1 kalogiannis Larisa meli nomikon prosopon 2 kalogiannis Larisa meli nomikon prosopon 3 kalogiannis Larisa meli nomikon prosopon 4 kalogiannis Larisa meli nomikon prosopon 5




Total
0
Shares
Previous Article
Δήμος Καρδίτσας: Ξεπεράστηκαν τα περισσότερα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία - Απολογισμός Πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας - Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας για το σ/ν περί της ρυθμιστικής αρχής αποβλήτων, ενέργειας και υδάτων - Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας για τις κινητοποιήσεις των αγροτών - Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρδίτσας

ΕΡΩΤΗΣΗ του Σπύρου Λάππα σχετικά με την αποζημίωση των εργαζομένων/μελών των επιτροπών του Δ. Καρδίτσας, για την καταγραφή ζημιών από το ΙΑΝΟ.

Next Article
agrodiatrofi perifereia Thessalias

Στις κορυφαίες αγροδιατροφικές εκθέσεις  και φέτος οι επιχειρήσεις της Θεσσαλίας με τη στήριξη Περιφέρειας και Επιμελητηρίων

Related Posts