16ος Κολυμβητικός Διάπλους Λίμνης Πλαστήρα 1-2 Αυγούστου 201516ος Κολυμβητικός Διάπλους Λίμνης Πλαστήρα 1-2 Αυγούστου 2015

Για 16η συνεχή χρονιά ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα σε συνεργασία με τον Ναυταθλητικό Σύλλογο Λαμπερού διοργανώνει τον Κολυμβητικό Διάπλου της Λίμνης Πλαστήρα το Σάββατο 1 Αυγούστου στις 16:00 (Αγώνας 500m για παιδιά εως 16 ετών) και Κυριακή 2 Αυγούστου στις 11:00 (Αγώνας 4000m).

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος πολλές αθλήτριες και πολλοί αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βουτήξουν στα μεταξένια νερά της νεράιδας των Αγράφων και από την Πλαζ Πεζούλας θα φτάσουν στην Πλαζ Λαμπερού.

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος κολυμβητές και κολυμβήτριες απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Αιτήσεις/Υπεύθυνες δηλώσεις θα βρείτε στο blog μας http://diaplous-limniplastira.blogspot.gr, στο www.marathonswim.gr, αλλά και μέσω e-mail έπειτα από συννενόηση με την οργανωτική επιτροπή.Οι αιτήσεις/υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να σταλούν με e-mail στον Ναυταθλητικό Σύλλογο Λαμπερού μέχρι την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015.

Τηλ.: 6937289915 (Αποστόλης Ζέρβας)

e-mail: diaplous.limniplastira@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/limniplastira.diaplous

Blog: diaplous-limniplastira.blogspot.gr

Ο διοργανωτής δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ατυχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, στην άφιξη, στην αναχώρηση και σε συναφείς υπηρεσίες των αθλητών και συνοδών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι υγιείς, πράγμα που να πιστοποιείται από πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση, που θα προσκομίσουν απαραιτήτως στους διοργανωτές, με την άφιξή τους.Επισημαίνεται ότι αθλητής που δε θα προσκομίσει ιατρική βεβαίωση, και δεν αποδεχθεί την αποποίηση ευθύνης, δε θα συμμετάσχει.

Εκκίνηση – Διαδρομή – Τερματισμός

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Αγώνας 500m για παιδιά κάτω των 16 ετών

Η συγκέντρωση των αθλητών θα γίνει στην Πλαζ Λαμπερού στις 15:00 και η εκκίνηση θα γίνει στις 16:00.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν ενυπόγραφη άδεια από τον κηδεμόνα τους.

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Αγώνας 4000m

Η συγκέντρωση των αθλητών θα γίνει στις 09:00 π.μ στην Πλαζ Λαμπερού, απ’ όπου θα γίνει η μεταφορά τους ακτοπλοϊκώς στην Πλαζ Πεζούλας.Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 11:00 π.μ.

Ο αγώνας ολοκληρώνεται 45 λεπτά μετά την άφιξη του πρώτου αθλητή.

Μετά το τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί η απονομή των μεταλλίων και στη συνέχεια θα παρατεθεί γεύμα στους αθλητές.

Πρόσβαση

Η πρόσβαση στην Πλαζ Λαμπερού γίνεται μέσω της διαδρομής:

ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ – ΜΟΣΧΑΤΟ – ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ

limni_plastira_diaplous

Total
0
Shares
Previous Article

Εγκρίθηκε η Β' φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Θεσσαλίας 2014-2019

Next Article

Συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον Υπουργό Οικονομίας


Total
0
Share