Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πανέτοιμη η ΑΣΑ απέναντι στο Δία Δίου

dias asa

Ετοιμοπόλεμη η ΑΣΑ για να αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της εμβόλιμης 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής τον Δία Δίου το απόγευμα της Τετάρτης (12/5, 17:00).

Η «κιτρινόμαυροι» είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης και παρατάσσονται απέναντι στον Δία με ξεκούραστα πόδια μετά το ρεπό τους, έχοντας όμως δουλέψει αρκετά στοχεύοντας στο τρίποντο αντιμετωπίζοντας το ματς με τη δέουσα προσοχή και την κατάκτηση της νίκης με ευρύ σκορ μιας και ο τίτλος μπορεί και να κριθεί από τον αριθμό τερμάτων ( μοιράζονται  με την ΑΕ Καρίτσας από 20 πόντους ).

Ο Αλέξανδρος Κούρτογλου έχει 25 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για να ξεδιπλώσει το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης και το μόνο που έχει ο Καρδιτσιώτικος Σύλλογος να κάνει είναι να αποδείξει την αξία του εντός γηπέδου στοχεύοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ….μόνος.

Η αποστολή της ΑΣΑ

Τσάμης (Τ), Θεολόγης Μ. (Τ), Μπουρούσης (Τ), Κουτρομάνος, Μπακρατσάς, Αρχοντής, Νίκιτς, Μπιτέλης, Ξέρρας, Νόνης, Τζέκος, Λώττας, Κοντοβάς, Χασομέρης, Γκουγκούδης, Ζάγκος, Τσιρογιάννης, Αναγνώπουλος, Πολίτης, Μπακαδήμας, Κοντός, Θεολόγης Β., Σκέντζος, Ματέο, Κοντογιώργος.

Ιωάννα Κρίκου




Total
0
Shares
Previous Article
karitsa

Ατρόμητος Παλαμά: Aποστολή στην Καρίτσα...

Next Article
xrisoula katsiavria sioropoulou vouleftis Syriza

Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου: «Ο Ιανός, η Καρδίτσα και η Οδύσσεια της αλληλεγγύης»