14η Εκδήλωση Φυσικών Επιστημών Καρδίτσας

14 fysikes epistimes karditsa

14η Εκδήλωση Φυσικών Επιστημών Καρδίτσας

Την 14η ετήσια εκδήλωση Φυσικών Επιστημών Καρδίτσας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ο Δ/ντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Γκόλτσος την Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 στο Γυμναστήριο του 2ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας, μένοντας εντυπωσιασμένος από τις δράσεις και τα πειράματα τα οποία παρουσίασαν οι μαθητές τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο Δ/ντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας συνεχάρη τους μαθητές για τα επιτεύγματά τους, τους δασκάλους και τους καθηγητές τους για την καθοδήγησή τους αλλά και τον υπεύθυνο του ΕΚΦΕ κ. Αριστείδη Γκάτση για την άρτια διοργάνωση.

Από τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας συμμετείχαν το 2ο και 14ο δημοτικά σχολεία, το 2ο δημοτικό σχολείο Μουζακίου και το δημοτικό σχολείο Καρδιτσομάγουλας καθώς και το 6ο νηπιαγωγείο και το ιδιωτικό νηπιαγωγείο «Ουράνιο Τόξο».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης η προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης κ. Μαρία Καριντζιά και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ70 κ. Αθανάσιος Μπότας.
Total
0
Shares