Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

12th WordPress Larissa Meetup

 

Το Επιμελητήριο Λάρισας, σε αίθουσα του ισογείου, στην οδό Παπακυριαζή 44, την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 και ώρα 18:30, ανοίγει τις πόρτες του και φιλοξενεί την Ελληνική Κοινότητα του WordPress που ανανεώνει το μηνιαίο ραντεβού της.

Ο πρώτος ομιλητής, Γεράσιμος Τσιάμαλος, θα μας μιλήσει για μια νέα εμπειρία δημιουργίας περιεχομένου. Σε αυτή την παρουσίαση, θα δούμε όλα όσα πρέπει να προσέξουμε ώστε να έχουμε μια ομαλή μετάβαση στη νέα έκδοση του WordPress όπου και θα περιλαμβάνεται και το project Gutenberg, η νέα (προαιρετική για την ώρα) εμπειρία δημιουργίας / επεξεργασίας περιεχομένου.

Ο Γεράσιμος Τσιάμαλος είναι Web designer / front-end developer. Το 2007 ανακάλυψε το WordPress και το 2012 συνίδρυσε το CSSIgniter.com στο οποίο σχεδιάζει premium WordPress Themes και πλέον έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 80,000 πελάτες σε 147 χώρες. Από τον Μάϊο του 2017, η ομάδα του CSSIgniter είναι και επίσημος πάροχος themes για την online υπηρεσία της Automattic, WordPress.com.

Ο Γεράσιμος Μουρελάτος, θα μας αναφέρει μερικούς από τους πιο “σύγχρονους” τρόπους παραβίασης μιας WordPress ιστοσελίδας, αλλά και κάποιες τεχνικές θωράκισης μιας WordPress ιστοσελίδας (WordPress Security: The X-Files).

Ο Γεράσιμος Μουρελάτος, Security Afficionado ,δημιούργησε το 2011 τη FixMyWP.com, μία από τις πρώτες startup στην Ευρώπη και την πρώτη στην Ελλάδα, που ασχολήθηκε με το πεδίο υποστήριξης, συντήρησης και επίλυσης προβλημάτων ασφαλείας WordPress ιστοσελίδων.

Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, στο meetup.com (δεξιά στήλη, Join and RSVP. Η σύνδεση είναι εφικτή και με τα στοιχεία εισόδου σας στο Facebook, αν δεν θέλετε να φτιάξετε έναν καινούριο λογαριασμό).

Τέλος, μπορείτε να βοηθήσετε στην επιλογή των θεμάτων των επόμενων συναντήσεων, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο.




Total
0
Shares
Previous Article

Προσοχή στην οδήγηση - 11 τροχαία ατυχήματα τον μήνα Μάρτιο

Next Article

Συγχαρητήρια Γ. Κωτσού σε ΓΣΜΠ «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» και ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ