Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

11ο Πανελλήνιο τουρνουά ποδοσφαίρου παιδικών ομάδων

 Η Δήμητρα Απόλλων 2005 ευχαριστεί

Μετά την μαζική παρουσία, τα παιδικά χαμόγελα, τις περίτεχνες ενέργειες και τις όμορφες αναμνήσεις του 11ου Πανελλήνιου τουρνουά ποδοσφαίρου παιδικών ομάδων, εικόνες που δημιούργησαν ένα «όμορφο» κι ελπιδοφόρο ποδοσφαιρικό μπουκέτο το τριήμερο Μ. Δευτέρα έως Μ. Τετάρτη στα Τρίκαλα, ήρθε η στιγμή της ηρεμίας και των ευχαριστιών από τους διοργανωτές, προς τους χορηγούς, τους συνδιοργανωτές και γενικότερα όλους εκείνους που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια προκειμένου αυτό να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και να βάλει τις βάσεις για το 12ο τουρνουά…

«Το 11ο Πανελλήνιο τουρνουά ποδοσφαίρου πέρασε στην ιστορία της Δήμητρας Απόλλων 2005 ως ένα από τα πιο επιτυχημένα, σε παρουσία, οργάνωση και θέαμα,  σ’ έναν θεσμό που σε αντίθεση με παρόμοιες διοργανώσεις  σε ολόκληρη την Ελλάδα από ισχυρά οικονομικά σωματεία, αντί να αποδυναμώνεται… δυναμώνει και απλώνεται! Στις δύσκολες εποχές που ζούμε η διοργάνωση ενός παρόμοιου τουρνουά, με συμμετοχή 600 και πλέον παιδιών, με τους υπεύθυνους, συνοδούς, γονείς και φιλάθλους να κατακλύζουν τα τρία γήπεδα της Μπαλκούρας, το γήπεδο της Μπάρας και το δημοτικό στάδιο Τρικάλων δίνοντας ένα βροντερό παρόν μέσα κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, προσφέροντας άμεση και έμμεση οικονομική βοήθεια στο νομό, εισπράττοντας όμορφες αναμνήσεις από όποιον χώρο και αν επισκέφτηκαν, υποσχόμενοι πως θα επισκεφτούν ξανά και ξανά τα όμορφα Τρίκαλα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα, πέρα από τα γκολ και τις επιδόσεις, οι οποίες «έντυσαν» με αισιοδοξία την διοργάνωση.

Το Δ.Σ και οι υπεύθυνοι της Δήμητρας Απόλλων 2005 αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του 11ου Πανελλήνιου τουρνουά ποδοσφαίρου παιδικών ομάδων καθώς χωρίς την οικονομική τους συμβολή θα ήταν πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί τέτοια εκδήλωση.

Οι χορηγοί ήταν: ΤΡΙΚΚΗ (Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία Τρικάλων), Χατζής (Αρτοβιομηχανία), ταβέρνα «Κατώγι», Πηγή Ολύμπου ( Φυσικό μεταλλικό νερό), elite strom (dream makers), JONNY’S fast food, ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ,  «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» (Κέντρο Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών), Konstantinos Sfinas men’s haircut, ταβερνείο «το λαδοφάναρο», ΟΠΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΤΕΒΕΤΖΗΣ, sport center».

Το 11ο Πανελλήνιο τουρνουά ποδοσφαίρου παιδικών ομάδων έγινε σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων (Ειδικότητα ποδοσφαίρου) σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον Δήμο Τρικκαίων, υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Τρικάλων.

Πέρα από τους συνδιοργανωτές και τους χορηγούς σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση του τουρνουά έπαιξαν και άλλοι φορείς, αλλά και άνθρωποι που με τον τρόπο τους στάθηκαν δίπλα μας.

Ευχαριστούμε το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων και το προσωπικό του και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Ιωάννου, τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ για την προσφορά πρώτων βοηθειών, την διοίκηση του Α.Ο Μπάρας για την παραχώρηση του γηπέδου, τους υπαλλήλους του σταδίου για τις βοήθειες που παρείχαν στους αγώνες που έγιναν στον συγκεκριμένο χώρο καθώς και την ΠΑΕ Α.Ο Τρίκαλα για την παραχώρηση του γηπέδου παρότι είχε προγραμματισμένη προπόνηση.

Επίσης τους Τρικαλινούς διαιτητές που σφύριξαν στο τουρνουά και ιδιαίτερα τον Αρχιδιαιτητή της ΕΠΣΤ κ. Χρ. Κούγκουλο, την Γραμματεία του τουρνουά κ. Παπαχρήστο Θ., Νεοφώτιστο Κ. και Γιδόπουλο Παν., τα ΜΜΕ του νομού για την προβολή, τα παιδιά της Ακαδημίας που βοήθησαν με κάθε τρόπο στην ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά, τον κ. Τσιαμάντα για την μεγαφωνική υποστήριξη και όσους γενικότερα βοήθησαν στο 11ο Πανελλήνιο τουρνουά.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Περισυλλογή, ενότητα και απόφαση για Εθνική ανάταση είναι ο μόνος δρόμος για την Αναγέννηση της πατρίδας μας

Next Article

Αποκαθήλωση στο Μουζάκι

Related Posts