Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

10ος Ποδηλατικός γύρος Λίμνης Πλαστήρα

Τη Κυριακή 9 Αυγούστου και ώρα 18:00 μ.μ. για 10η συνεχή χρονιά ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα θα πραγματοποιήσει τον ποδηλατικό γύρο.

Είναι μια εκδήλωση που σκοπό έχει να φέρει τους φίλους του ορεινού ποδηλάτου στην περιοχή μας και συγκεκριμένα στη διαδρομή 12χιλ. πλαζ Πεζούλας, Βοτανικός κήπος Νεοχωρίου – πλαζ πεζούλας , να θαυμάσουν την περιοχή μας, να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα στη φύση, να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους χόμπι και να αναπτύξουν την ευγενή άμιλλα ενισχύοντας την ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, ο κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να φέρει το ποδήλατό του και υποχρεωτικά το κράνος του. Τα παιδία κάτω των 14 χρονών να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους.

Οι ποδηλάτες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο εκκίνησης στην πλαζ Πεζούλας στις 17:00 μ.μ. για τεχνικό έλεγχο του ποδηλάτου και ενημέρωση. Η διαδρομή είναι σηματοδοτημένη σύμφωνα με τους κανονισμούς της διεθνούς ομοσπονδίας ποδηλάτου. Σε όλους θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια στους νικητές. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα κληρωθούν στους συμμετέχοντες δύο αγωνιστικά ποδήλατα βουνού.

Ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Δημήτριος Τσιαντής και το Δ.Σ. του δήμου καλεί όλους τους φίλους του ορεινού ποδηλάτου να συμμετέχουν στην μοναδική αυτή εκδήλωση που γίνετε στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα.

Δηλώσεις συμμετοχής στην γραμματεία που θα βρίσκετε στον χώρο της εκδήλωσης ή στο Δημαρχείο τηλ. 24413 52200.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας

Next Article

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Λάρισα