Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

10ο Παιδικό Τουρνουά Τζούντο στον Πλατύκαμπο Λάρισας σήμερα Σάββατο 30/1

Συνέντευξη τύπου για το  10ο Παιδικό Τουρνουά Τζούντο Παίδων αύριο στον Πλατύκαμπο

 «Αξιόλογη διοργάνωση για την περιοχή»

Πρόσκληση σε όλους τους Θεσσαλούς να παρακολουθήσουν σήμερα Σάββατο 30/01/2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο Πλατυκάμπου το 10ο Παιδικό Τουρνουά Τζούντο και να στηρίξουν τις προσπάθειες των αθλητών απηύθυναν οι διοργανωτές σε συνέντευξη τύπου σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Στους αγώνες οι οποίοι γίνονται στη μνήμη του αθλητή Θανάση Ζαχαρούλη, θα συμμετάσχουν πάνω από 400 αθλητές από όλη τη χώρα.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους: «Η διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων αποτελεί για την Περιφέρεια Θεσσαλίας πολιτική επιλογή. Έχουμε αποδείξει ότι καταφέρνουμε να πραγματοποιούμε αθλητικούς αγώνες με μεγάλη επιτυχία. Με χαρά υποδεχόμαστε στην περιοχή μας αθλητές, προπονητές, διαιτητές και συνοδούς. Αγώνες όπως αυτοί δημιουργούν μια κινητικότητα στην γύρω περιοχή και τονώνουν την τοπική οικονομία, ενώ δίνουν τη δυνατότητα σε όλους εμάς να γνωρίσουμε το άθλημα αυτό».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ κ. Αχιλλέας Χατζούλης ανέφερε ότι: «Καλούμε όλους τους πολίτες να έρθουν στον Πλατύκαμπο να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Ο αθλητισμός είναι στάση ζωής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας γιατί χωρίς εκείνη οι αγώνες δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν».

Ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής τόνισε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας από την πρώτη στιγμή στήριξε αυτή τη διοργάνωση, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό. Συνεχάρη τους διοργανωτές και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές και ευχαρίστησε τους εθελοντές, τους χορηγούς και όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση.

Ο πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής Τζούντο Κεντρικής Ελλάδος κ. Μάρκος Σγάντζος Στουκογιώργος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Κιλελέρ και τον προπονητή κ. Χάρη Χονδρονάσιο για τη συνεργασία και απεύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των αθλητών.

Ο προπονητής κ. Χάρης Χονδρονάσιος που υπήρξε και προπονητής του εκλιπόντα αθλητή Θανάση Ζαχαρούλη, ευχαρίστησε με τη σειρά του όλους τους συνδιοργανωτές και δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος που η πολιτεία σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές στηρίζει τέτοιες προσπάθειες. Σημείωσε ότι οι αγώνες παρουσιάζουν συμμετοχές με αριθμό ρεκόρ ξεπερνώντας τους 400. Ευχαρίστησε δε τους εθελοντές και τους γονείς των αθλητών για την αμέριστη συμπαράσταση και τόνισε ότι έχουν δημιουργηθεί για τους συλλόγους, καλαίσθητα αναμνηστικά με τοπικά προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς.

Οι Αγώνες γίνονται σε συνδιοργάνωση Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δήμου Κιλελέρ και Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και του τοπικού συλλόγου «Ογχήστου στη μνήμη του πρόωρα χαμένου και διακεκριμένου αθλητή του «Ογχήστου»  Αθανάσιου Ζαχαρούλη.

ΤΖΟΥΝΤΟ ΑΦΙΣΑ




Total
0
Shares
Previous Article

Εκδήλωση για τα παιδιά και τον αθλητισμό από τον Α.Σ.Καρδίτσας

Next Article

Συνάντηση με την Αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, στην Αθήνα

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας - Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Στο χάρτη της κακοκαιρίας και η Θεσσαλία
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Λαρισαίων: Επιδείνωση καιρικών φαινομένων αναμένεται από σήμερα Παρασκευή – Οδηγίες προστασίας

ο Δήμος Λαρισαίων εφιστά την προσοχή των συμπολιτών μας και τους καλεί να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας