Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

1ο River Party Μουζακίου.. The party makers are here!! (+Video spot)

party river Mouzaki slide

Το 1ο River Party του Μουζακίου… Ήρθε για να μείνει!

Ο Αρχαιολογικός- Λαογραφικός- Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» το τόλμησε. Δίπλα στο ποτάμι, σε μια επίπεδη έκταση τεσσάρων σχεδόν στρεμμάτων στη σκιά των βράχων με τον έναστρο ουρανό να αντανακλά το παιχνίδισμα του ήχου και του φωτός.. Electric blue vibes..

Άψογη οργάνωση, το τονίζω, τα μέλη του Συλλόγου σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. «ΑθλητισμόςΠολιτισμόςΝεότητα» του Δήμου Μουζακίου πέτυχαν το ακατόρθωτο. Υλοποίησαν το project σε πολύ σύντομο χρόνο! Καθάρισαν το χώρο από χόρτα, ξύλα και όποιο ξένο σώμα αλλοίωνε  την όλη εικόνα και την αισθητική και μετέτρεψαν το χώρο σε υπαίθριο club με ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ στο κέντρο της έκτασης, και διάσπαρτα  τραπέζια  για να ακουμπήσεις το ποτό σου.. Ορθάδικο μεν άνετο δε…

Το στοίχημα της όλης διοργάνωσης ήταν:

Νο 1, να διασκεδάσουν οι νέοι της περιοχής ( και όλοι όσοι αισθάνονται young at heart) με μοντέρνους ήχους που ταιριάζουν περισσότερο στην κουλτούρα τους και

Νο 2 να ρολλάρει η βραδιά χωρίς να «πειραχτεί» ο χώρος ή και ακόμα να απειληθεί από φωτιά από τα τσιγάρα των clubbers. Το event λάμβανε χώρα ουσιαστικά μέσα στο δάσος. Η φαντασία όμως και το μεράκι των διοργανωτών έλυσαν το θέμα της ασφάλειας των παρευρισκόμενων αλλά και του περιβάλλοντα χώρου με τρόπο ευφάνταστο που ήταν κατ’ εμέ ένα από τα tips της βραδιάς!

Βαρέλια με χώμα τοποθετήθηκαν στο χώρο για να σβήνεις τα τσιγάρα σου και η ακροβολισμένη ολονύκτια παρουσία της Π.Υ Μουζακίου με ένα όχημα και δύναμη δύο πυροσβεστών να επιβλέπουν άγρυπνα την περιοχή που εξελισσόταν το party ήταν η εγγύηση πως όλα θα έβαιναν καλώς….

Ώρα 11.30…. Στα decks της κονσόλας, το ανερχόμενο αστέρι της περιοχής μας ο Dj Lazaros Psillias ανεβάζει τη διάθεση των παρευρισκομένων. Ξεχύθηκαν τα ντεσιμπέλ από τα ηχεία  δένοντας ηχοχρώματα με ένα εκατομμύριο samples, δημιουργώντας  αποχρώσεις  POP, HOUSE, FUNKIE, SOUL μουσικής..

12.30… Ο διάσημος πανελληνίως Dj Panos Haritidis παίρνει τα ηνία από το Λάζαρο και βάζει φωτιά στη νύχτα.. Ελληνική και ξένη μουσική παντρεύονται… Και οι  απόγονοι αυτών είναι το  απόλυτο ξεσήκωμα και το dance μέχρι τελικής πτώσης..

«Βάλτο τέρμα» το Remix του Χαριτίδη με το Νίκο Οικονομόπουλο.. το Απόλυτο hit του καλοκαιριού και οι κόρνες και τα πυροτεχνήματα να δίνουν έναν αέρα κοσμοπολίτικου club στο event…

Το επόμενο καλοκαίρι όλο αυτόοοο θα απογειωθεί… Τα «Μουζάκια» κάθε χρόνο μεταλλάσσονται και εξελίσσονται. Ο Αρχαιολογικός- Λαογραφικός- Πολιτιτικός Σύλλογος Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» σε συνεργασία με το Δήμο Μουζακίου το πετυχαίνουν αυτό με καινούργιες ιδέες για διασκέδαση και ανάδειξη της περιοχής μας στον υπόλοιπο κόσμο προσπαθώντας κάθε χρόνο να κάνουν και κάτι διαφορετικό.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους μελέτησαν, διοργάνωσαν και υλοποίησαν αυτό το project…

«Αν ο ήχος έχει χίλιες εικόνες η φωτογραφία έχει ένα εκατομμύριο samples» !!!

DJ Pantelis (Sugarfactory records)

Ιωάννα Κρίκου


Video Director: FOTIS PASSOS

Διεύθυνση Φωτογραφίας: DIMITRIS POULIOS


 

 

 

 




Total
0
Shares
Previous Article
horos neohori1

7ο Αντάμωμα Νεοχωριτών

Next Article
diloti

Δηλωτή 2019 Νεοχώρι

Related Posts