Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

1ο γυναικείο τουρνουά τένις στην Καρδίτσα του Α.Ο. Αντισφαίρισης “Φαέθων”

1ο γυναικείο τουρνουά τένις στην Καρδίτσα του Α.Ο. Αντισφαίρισης “Φαέθων”

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου το πρώτο γυναικείο τουρνουά τένις στην Καρδίτσα – 1st WTP (Women’s Tennis Phaethon) – στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παλέρμο. Τη διοργάνωση των αγώνων ανέλαβε ο Α.Ο. Αντισφαίρισης “Φαέθων” με προπονητή το Βασίλη Παπαχρήστο. Ο σύλλογος, που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην Καρδίτσα, πρωτοπορεί με τέτοιες πρωτοβουλίες αποδεικνύοντας τη δουλειά που κάνει εντός κι εκτός γηπέδων, καθώς και την αγάπη του για το άθλημα του τένις.

Στο τουρνουά συμμετείχαν αθλήτριες όλων των επιπέδων που προπονούνται στο σύλλογο, οι οποίες, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα αξιολόγησης, κατατάχθηκαν σε ένα 16άρι ταμπλό βάσει του οποίου ορίστηκαν οι αναμετρήσεις. Ακόμα, δημιουργήθηκε ένα ταμπλό με τις ηττημένες του πρώτου γύρου οι οποίες έπαιξαν μεταξύ τους. Οι αγώνες διήρκησαν πάνω από τρεις ώρες, στη διάρκεια των οποίων όλα τα γήπεδα τένις ήταν γεμάτα. Νικήτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η Εύη Μηλίτση.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα διασκεδαστικό, αλλά παράλληλα έντονα αθλητικό, με τα γήπεδα να γεμίζουν ωραίες παρουσίες και χαμόγελα. Ανεξάρτητα από τις επιδόσεις των αθλητριών, που στην πλειοψηφία τους ενυπωσίασαν με τον αγωνιστικό χαρακτήρα που έδειξαν, τέτοιου είδους συναντήσεις αποτελούν πάντα σπουδαίες εμπειρίες που στόχο έχουν να αναπτύξουν τόσο την αθλητική παιδεία όσο και την επικοινωνία – κοινωνικότητα μέσα από το παιχνίδι.

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του ομίλου συνεχάρη όλες τις αθλήτριες για τη συμμετοχή και την προσπάθεια, ευχαρίστησε όλους τους φίλους του συλλόγου που παρευρέθησαν στα γήπεδα για να βοηθήσουν και να στηρίξουν τη διοργάνωση και, τέλος, δεσμεύτηκε για την παραγματοποίηση νέων αθλητικών εκδηλώσεων στο προσεχές μέλλον.

tennis fathon karditsa 1

tennis fathon karditsa 3




Total
0
Shares
Previous Article
ΑΣ Καρδίτσας

Με στόχο την νίκη υποδέχεται ο ΑΣΚ τη Δάφνη Δαφνίου

Next Article
sullogos poluteknvn

Εορτάσθηκε η Ημέρα της Πολύτεκνης Οικογένειας από το Σύλλογο Πολυτέκνων Μουζακίου

Related Posts