Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

1η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Αργιθέας

aimodosia dimos Argitheas slide

Η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αργιθέας, που πραγματοποιήθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Ανθηρού το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Η προσέλευση των δημοτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αναμφίβολα μπήκαν οι βάσεις για τη συνέχιση και τη θεσμική καθιέρωση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας. Οι Αργιθεάτες απέδειξαν εμπράκτως τη διάθεσή τους για κοινωνική προσφορά και ανέδειξαν για ακόμα μία φορά το πνεύμα αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει την τοπική κοινωνία.

Την αιμοδοσία ανέλαβε κινητό συνεργείο του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως:

  • Τον κ. Κωνσταντίνο Αθανασίου Διευθυντή Τμήματος Αιμοδοσίας, την κα. Ρίτσα Τσαρούχα Προϊσταμένη Τμήματος Αιμοδοσίας, την κα. Χριστίνα Τσούμα Νοσηλεύτρια Αιμοδοσίας, την κα. Αναστασία Παναγιώτου Νοσηλεύτρια Αιμοδοσίας και τον κ. Κωνσταντίνο Παπαθανασίου Οδηγό Νοσοκομείου Καρδίτσας, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, την εξαιρετική συνεργασία και την άψογη πραγματοποίηση της αιμοδοσίας.
  • Την κα. Ερμιόνη Βασιλού, Πρόεδρο του Παραρτήματος Αντικαρκινικής Εταιρείας Καρδίτσας για την καθοριστική της συμβολή στην επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος.
  • Την Πρόεδρο της ΠΟΑΣ κα. Νανά Μαυραντζά, τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κ. Σιατραβάνη, κα. Βίλλη και κα. Παππά, καθώς και τον Πρόεδρο του ΠΑΣ Αργιθέας κ. Ηλία Ποζιό για τη συνολική τους στήριξη, συμμετοχή και παρουσία.
  • Όλες τις εθελόντριες και όλους τους εθελοντές που προθυμοποιήθηκαν να δωρίσουν αίμα.
  • Τα στελέχη και τους υπαλλήλους του Δήμου για την άριστη προετοιμασία.

Όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα, μπορούν να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο της χώρας και να δηλώσουν πως θέλουν να προσφέρουν για το Δήμο Αργιθέας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αργιθέας

aimodosia dimos Argitheas 1

aimodosia dimos Argitheas 2

aimodosia dimos Argitheas 3

Γραφείο Τύπου Δήμου Αργιθέας




Total
0
Shares
Previous Article
proedreio dimou Argitheas

Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και μελών Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αργιθέας

Next Article
Stathis giotis vlaxos Nasios

Προετοιμασίες για τα 200 χρόνια της Παλιγγενεσίας