Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ώρα Κυπέλλου ΕΠΣΚ…

kupello epsk

Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που τα τελευταία χρόνια απαξιώνεται σε ολόκληρη την Ποδοσφαιρική Ελλάδα και αναζητούνται τρόποι για να μπορέσει να ανακάμψει.

Η ΕΠΣΚ δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση αν και γίνεται μία προσπάθεια το ενδιαφέρον των ομάδων να είναι πιο έντονο. Σε τέσσερις «δόσεις» λοιπόν, η διοργάνωση με ματς σήμερα και αύριο ενώ η αναμέτρηση Ελπίδα – Αετός Αγίου Θεοδώρου θα διεξαχθεί την Τρίτη κι εκείνη μεταξύ ΑΕ Μουζακίου και Πάμισσου την επόμενη Κυριακή (15/9).

1. ΑΟ ΚΡΑΝΕΑΣ – ΑΣΑ

Πρώτη επίσημη εμφάνιση για δύο ομάδες που όσον αφορά το Πρωτάθλημα έχουν ξεκάθαρους στόχους. Η ΑΣΑ να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια χωρίς μπαράζ και ο ΑΟ ΚΡΑΝΕΑΣ μία καλή πορεία. Όσον αφορά το Κύπελλο, φυσικά οι κιτρινόμαυροι θέλουν το νταμπλ, ενώ οι γηπεδούχοι θα μετρήσουν δυνάμεις. Σίγουρα υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση.

2. ΤΑΥΡΩΠΟΣ – ΑΕ ΚΑΡΠΟΧΩΡΙΟΥ

Ένα ενδιαφέρον ματς αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. Ο ανανεωμένος Ταυρωπός του Λάμπρου Καλογεράκη θα υποδεχθεί την πάντα υπολογίσιμη ομάδα του Καρποχωρίου που …αν γινόταν όμιλος των 16 ομάδων θα ήταν στην ίδια κατηγορία με τον αντίπαλο της. Αμφίρροπη η πρόκριση.

3. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΛΑΜΑΪΚΗ

Λόγω εργασιών στο γήπεδο Φαναρίου το ματς αυτό θα γίνει στον Πρόδρομο. Φυσικά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο ομάδων αφού ο ΑΣΤΕΡΑΣ θέλει να πάει και σε αυτή την διοργάνωση μακριά, ενώ η ΠΑΛΑΜΑΪΚΗ απλά να βγει από την υποχρέωση.

4. ΝΕΑ ΝΙΚΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΟΦΑΔΩΝ

Διαφορά κατηγορίας και ποιότητας. Η ΝΕΑ ΝΙΚΗ ξεκινάει μία νέα προσπάθεια, με πολλούς νεαρούς παίκτες αλλά και νέα διοίκηση. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΟΦΑΔΩΝ έδειξε καλά στοιχεία στα φιλικά και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά την πρόκριση.

5. ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ – ΑΣΤΗΡ ΒΛΟΧΟΥ

Μπορεί να είναι μία καλή ευκαιρία για τον κόουτς του ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν είχαν μέχρι τώρα στα φιλικά πολλά λεπτά συμμετοχής. Προσφέρεται ο αντίπαλος που απλά θα μετρήσει δυνάμεις. Όσο για την πρόκριση…

6. ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΣΠΙΔΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Σε αυτό το ματς έχουμε διαφορά δύο κατηγοριών. Η ομάδα της Κρύας Βρύσης είναι μία από τις ομάδες που συμμετέχει στον θεσμό χωρίς να είναι υποχρεωτικό. Απλά για την εμπειρία. Φαβορί για πρόκριση φυσικά οι γηπεδούχοι…

7. ΑΡΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΑΕ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΚΟΥ

Προβλέπεται ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού ο ΑΡΗΣ στην έδρα του είναι πάντα δυνατός. Για την ΑΕ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΚΟΥ πάντα το Πρωτάθλημα αποτελεί προτεραιότητα αλλά, σήμερα έχει «κρας τεστ».

8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ – ΑΟ ΑΓΝΑΝΤΕΡΟΥ

Αφήσαμε τελευταίο το ντέρμπι του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μάρκου. Τις δύο ομάδες μπορεί να χωρίζει πλέον μία κατηγορία αλλά η αγωνιστική διαφορά θα φανεί στο γήπεδο. Ο ΑΟ ΑΓΝΑΝΤΕΡΟΥ για τον ίδιο θεσμό «ζόρισε» πέρυσι σε διπλά ματς τον ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ. Σε ένα πολλά μπορεί να γίνουν. Άλλωστε το Κύπελλο επιφυλάσσει πάντα εκπλήξεις. Και οι δύο ομάδες θέλουν την διάκριση. Για να δούμε…

Δημήτρης Στάθης




Total
0
Shares
Previous Article
kotsos 1

Στο 6ο Διεθνές Εθνολογικό Συνέδριο ο Βουλευτής Γ.Κωτσός

Next Article
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Εκλογή μελών Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και μελών της Οικονομικής Επιτροπής στο Δήμο Μουζακίου

Related Posts