Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Όμορφες στιγμές στην Καππά την Δευτέρα του Πάσχα

Τη Δευτέρα του Πάσχα (02/05/2016) έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού μας παράσταση του «Θεσσαλικού Θεάτρου Σκιών» (του αγαπητού σε όλους μας Καραγκιόζη), την οποία διοργάνωσε επιτυχώς για 2η συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καππασιωτών Αθήνας «ΚΑΠΟΥΑ».

Την παράσταση με τίτλο «Ο Καραγκιόζης Γραμματικός» παρουσίασαν με ιδιαίτερη επιμέλεια και καλλιτεχνική επιδεξιότητα ο νεαρός συνδημότης μας, καραγκιοζοπαίκτης-μουσικός (κάτοικος Μαυροματίου) κ. Κωνσταντίνος Κατσόγιαννος, σε συνεργασία με τον ηθοποιό του «Θεάτρου Όψεις» Καρδίτσας, κ. Παύλο Βησσαρίου.

Το «καλλιτεχνικό δίδυμο» χάρισε απλόχερα άφθονες στιγμές γέλιου, χαράς και ψυχαγωγίας στους μικρούς μας φίλους, που κατέκλεισαν την αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου μαζί με τους ενήλικες συνοδούς τους. Πράγματι, υπήρξε ιδιαίτερα ελπιδοφόρα η ανταπόκριση γονέων και παιδιών στην όμορφη αυτή εκδήλωση, την οποία αγκάλιασαν με αγάπη τουλάχιστον 50 παιδιά, καταγόμενα από την Καππά αλλά και την ευρύτερη περιοχή μας. Στο τέλος της παράστασης προσφέρθηκαν στους μικρούς μας φίλους αναψυκτικά και λιχουδιές.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καππασιωτών Αθήνας «ΚΑΠΟΥΑ», με αδιάλειπτη, έντονη και ουσιαστική παρουσία και συμβολή στα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού μας επί 40 έτη, έχει επανειλημμένα αποδείξει έμπρακτα το άσβεστο ενδιαφέρον του, ιδίως για ψυχαγωγικές-παιδευτικές δραστηριότητες επιμορφωτικού χαρακτήρα για τα παιδιά μας. Ευελπιστούμε στην καθιέρωση αυτής της εκδήλωσης κατά την πασχαλινή περίοδο σε ετήσια βάση, και στον ενδεχόμενο εμπλουτισμό αυτής στο μέλλον και με άλλες δραστηριότητες αντίστοιχου προσανατολισμού. Η ενθάρρυνση των συντοπιτών μας και τα λαμπερά από χαρά πρόσωπα των παιδιών μας είναι η κινητήριος δύναμή μας.

Εν κατακλείδει, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους κάτωθι:

Α. Τους καλλιτέχνες κ. Κωνσταντίνο Κατσόγιαννο και κ. Παύλο Βησσαρίου, για την αποδοχή της πρόσκλησης και για το άρτιο καλλιτεχνικά κι αισθητικά αποτέλεσμα του έργου τους.

Β. Τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καππά του Δήμου Μουζακίου, κ. Δημήτριο Φωτάκη, για την αμέριστη συμπαράστασή του, τόσο ηθικά όσο και υλικά.

Γ. Όλα τα μέλη του Συλλόγου που συνέβαλαν έμπρακτα, ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους (ιδιαίτερα τους μικρούς μας φίλους).

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Καππασιωτών Αθήνας «ΚΑΠΟΥΑ»

foto-2

foto-1

foto-8

foto-7

foto-6

foto-3

foto-5

foto-4

 




Total
0
Shares
Previous Article

Κλειστές εδώ και δυο χρόνια παραμένουν όλες οι παιδικές χαρές στο Δήμο Μουζακίου

Next Article

Σύγκλιση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του νομού πραγματοποίησε ο νέος πρόεδρος της Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας Απόστολος Κατσιάφας

Related Posts