Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Όμιλος Καρδίτσας: Πραγματοποιήθηκε η Τελική Φάση του 2ου Κυπέλλου Αγωνιστικού Τάβλι 2015-16

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΒΛΙ – ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

simaΠραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5/6 η Τελική Φάση του 2ου Κυπέλλου Αγωνιστικού Τάβλι (Backgammon) 2015-16 που διοργάνωσε ο Όμιλος, με την παρουσία πολλών φίλων του παιχνιδιού που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Μετά από ενδιαφέρουσες και αμφίρροπες αναμετρήσεις, στον τελικό συναντήθηκαν δύο αθλητές από τα Καλογριανά, οι Κρίτων Παπαλίτσας και Θανάσης Δημάκης, όπου, μετά από εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε ο Κρ. Παπαλίτσας με σκορ 11-7 και στέφθηκε επάξια Κυπελλούχος για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Την Πέμπτη 9/6 και ώρα 19.00 στο Μικρό Παλάτι, θα πραγματοποιηθούν αγώνες κατάταξης μεταξύ των διεκδικητών της 3ης θέσης του πρωταθλήματος.

Η τελετή λήξης, η οποία είχε προγραμματισθεί για την Κυριακή 12/6 αναβάλεται λόγω αντικειμενικών κωλυμάτων και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19/6 στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ, όπου παρουσία των τοπικών αρχών, θα απονεμηθούν τα έπαθλα στους νικητές και διακριθέντες αθλητές των τμημάτων backgammon και bridge του Ομίλου.

Πριν από την τελετή θα προηγηθεί ο αγώνας για το Super Cup 2015-16, μεταξύ του Πρωταθλητή, Χρ. Γρούτσου και του Κυπελλούχου, Κρ. Παπαλίτσα.




Total
0
Shares
Previous Article

Να επαναλειτουργήσει άμεσα το ακτινολογικό του Κ.Υ. Μουζακίου ζητά ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Κωτσός

Next Article

Φαντασμαγορικό fitness party με νερό Θεόνη

Related Posts