Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Όλα έτοιμα για το “Καρναβάλι των Γόμφων”, την Καθαρά Δευτέρα!!!

.

 Καρναβαλοδρομείς & άρματα, πιάνουν θέση.

Η ώρα της παρέλασης για το “Καρναβάλι Γόμφων” έφτασε και όλα είναι έτοιμα για να πυροδοτηθεί η έκρηξη χαράς και κεφιού, να φυσήξει ο άνεμος της φαντασίας της δημιουργίας και της σάτιρας και να συμπαρασύρει μικρούς και μεγάλους, Γομφαίους και επισκέπτες ανεξαρτήτου ηλικίας, χρώματος, πολιτικών & αθλητικών πεποιθήσεων!!! σε ένα πρωτόγνωρο ξεφάντωμα!!!

Δεν χρειάζονται λοιπόν πολλά… Χωρίς πολλή σκέψη & αναστολές, φορέστε τη στολή & την πολύ καλή διάθεσή σας, για αποκριάτικο ξεφάντωμα, χορό και γέλιο & ελάτε όλοι στους Γόμφους την ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ στη 1:00μμ. 

Με το πέρας των αρμάτων & πεζοπόρων τμημάτων θα προσφερθεί σε όλους η καθιερωμένη πατροπαράδοτη φασολάδα, την οποία θα συνοδεύουν η γνωστή μας λαγάνα, καθώς & πολύ, μα πολύ κρασί! & γλεντήστε υπό τους ήχους ζωντανής δημοτικής ορχήστρας, που οι διοργανωτές έχουν καλέσει ειδικά για την περίπτωση!

duganΠαρουσιαστής κι αυτή τη φορά ο μοναδικός στο είδος, βασιλιάς της Αποκριάς…ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΥΡΑΚΗΣ!!!

Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης, ενώ πολύ σημαντική είναι η συμβολή των χορηγών που συμμετέχουν, καθώς & του Πολιτιστικού Συλλόγου Γόμφων, που έχει & την όλη επιμέλεια της διοργάνωσης.

Afisa apokries gomfoi 1

Karnavali Gomfwn




Total
0
Shares
Previous Article

Αποκριάτικο γλέντι στο Μαυρομμάτι

Next Article

Γ. Κωτσός: Να εναρμονιστούν οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων με τις τιμές της αγοράς

Related Posts