Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Όλα έτοιμα για τον 2ο Πλαστήριο Δρόμο

Όλα είναι έτοιμα για την ομαλή διεξαγωγή των τεσσάρων αγώνων του 2ου Πλαστήριου Δρόμου το πρωί της Κυριακής, όπως επισημαίνει ο υπεύθυνος της διοργάνωσης και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Αντωνίου.

Οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις χίλιες, καθώς μόνο στα 5χλμ αγγίζουν τις 500, στα 10χλμ τις 300 και απομένουν οι εγγραφές στο δρόμο των 1000μ. για παιδιά έως 12 ετών.

Διευκρινίζεται ότι οι συμμετοχές στα 5 και 10 χλμ. έκλεισαν μεν αλλά έχουν κρατηθεί  αριθμοί για 80 περίπου δρομείς, που δεν πρόλαβαν να γραφούν. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με τον κ. Αντωνίου στο 6973987593.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στις μεγάλες αποστάσεις θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 250 δρομείς εκτός νομού Καρδίτσας, από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Μεταξύ αυτών θα πάρουν μέρος μεγάλα ονόματα του αθλητισμού,όλοι Πανελληνιονίκες, όπως ο Αντώνης Παπαδημητρίου του Άρη θεσσαλονίκης,    ο Δημήτρης Τσιούνης,ο Χρήστος Φλόκας ,ο Στέλιος Φιλάι του Ολυμπιακού, ο Γεράσιμος Γρίβας του Ολυμπιακού,ο Δημήτρης Μαλάι και ο Χρήστος Παλούκης.

Να επισημάνουμε τη συμμετοχή του Δημάρχου κ. Φώτη Αλεξάκου στα 5χλμ και στο ίδιο αγώνισμα θα πάρουν μέρος οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Σβάρνας, Κωνσταντίνος Ξηλομένος, οι πρώην Αντιδήμαρχοι Σωτηρία Μπακαλάκου, Δημήτρης Αραμπατζής και οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Κουρκούνας, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης και Άλκηστις Κολοκύθα, Πρόεδρος της Παυσίλυπο Α.Ε. Στα 10χλμ θα τρέξει ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Σωτήρης Αντωνίου.

Οι αριθμοί θα δοθούν το Σάββατο από τις 18:00 – 21:00 στην κεντρική πλατεία. Όσοι είναι από μακριά πρέπει να βρίσκονται την Κυριακή το πρωί δυο ώρες  πριν τον αγώνα τους στην κεντρική πλατεία, για να παραλάβουν τον αριθμό τους.

Τα παιδιά μπορούν να γραφούν με υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα και το Σάββατο το απόγευμα 18:00-21:00 στο ίδιο σημείο αλλά και το πρωί της Κυριακής από τις 7:30-8:30.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, πριν την απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στους νικητές, που θα γίνει 11:30-12:00 , θα πραγματοποιηθεί κλήρωση έξι (6) δωροεπιταγών, προσφορά τεσσάρων  της εταιρείας ”saucony”, για εξειδικευμένα παπούτσια τρεξίματος και δύο του αθλητικού καταστήματος ”Αλεξανδρής Sport” για αθλητικά παπούτσια asics.

Επίσης, οι νικητές στην κατηγορία 20-29 για τους άντρες και οι νικήτριες στην κατηγορία 20-39 στις γυναίκες, στα 5 και 10 χλμ, θα κερδίσουν από μία ετήσια υποτροφία, προσφορά του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Διευκρινίζεται πως αν κάποιος από τους νικητές δεν θέλει να κάνει χρήση της υποτροφίας μπορεί να τη δώσει σε δικό του πρόσωπο ή να την αφήσει στον υπεύθυνο της διοργάνωσης, για να τη δώσει σε όποιον ενδιαφέρεται να τη χρησιμοποιήσει.

Θα θέλαμε εκ των προτέρων να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές που θα στηρίξουν τη διοργάνωση και θα βοηθήσουν για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα.

Πρόκειται για το ΕΚΑΒ,την Αρωγή Θεσσαλίας ΑΕ,τον Ερυθρό Σταυρό Καρδίτσας, το Σύλλογο Αιμοδοτών, τους Προσκόπους, τη Ραδιολέσχη, τη Λέσχη 4Χ4, το σύλλογο  Φυσιοθεραπευτών,τον Ποδηλατικό όμιλο Καρδίτσας, το σύλλογο Μοτοσυκλετιστών, τη Διασωστική ομάδα Καρδίτσας, τους υπαλλήλους του Δήμου Καρδίτσας και του ΔΟΠΑΚ, τη Δημοτική Αστυνομία και όλους τους δημότες που θα βοηθήσουν στην εκδήλωση.

Ακόμα, την Περιφέρεια Θεσσαλίας -Περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας και κυρίωςτον Αντιπεριφερειάρχη κ.Βασίλειο Τσιάκο για τη συνδιοργάνωση, όπως και το Σύλλογο δρομέων και κυρίως τον Πρόεδρό του κ.Βησσάρη Ζησόπουλο.

Ιδιαίτερα  να ευχαριστήσουμε την Τροχαία Καρδίτσας, το Διοικητή κ. Σωκράτη  Μαυρογιώργο  τον Υποδιοικητή κ.Τηλέμαχο Σωτηρόπουλο και τον αξιωματικό της Τροχαίας κ. Αργύρη Ιωακείμ για τον συντονισμό της καλύτερης δυνατής  ασφάλειας των δρομέων. Ακόμα, όλα τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης  για την προβολή της εκδήλωσης .

Η εκκίνηση των 5χλμ θα δοθεί   πριν τη διασταύρωση προς Κρύα Βρύση – Ξυνονέρι- Άγιο Γεώργιο και η εκκίνηση των 10χλμ από το ύψος των διυλιστηρίων, μετά τη Μητρόπολη προς Εργοτάξιο. Η μεταφορά των δρομέων από το κέντρο προς τα σημεία εκκίνησης θα γίνει με  το Αστικό ΚΤΕΛ ν. Καρδίτσας.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί από τα σημεία εκκίνησης είναι μέσω της επαρχιακής οδού Καρδίτσας  Καστανιάς -Ταυρωπού- Καραϊσκάκη- Υψηλάντου- Ηρώων Πολυτεχνείου (αριστερά)- Κεντρική Πλατεία.

Διευκρινίζουμε ότι στα 1000μ. θα τρέξουν μαθητές έως 12 ετών. Η εκκίνηση θα δοθεί από την οδό Καραϊσκάκη, στο ύψος περίπου του σούπερ μάρκετ Μασούτης και ο τερματισμός θα γίνει στην Κεντρική Πλατεία, μπροστά στο συντριβάνι.

Η διαδρομή είναι Καραϊσκάκη- Υψηλάντου- Ηρώων Πολυτεχνείου(αριστερά)- Κεντρική Πλατεία.

Όλοι οι δρομείς πρέπει να βρίσκονται δύο ώρες πριν τον αγώνα στην κεντρική πλατεία,όπου θα βρίσκεται η γραμματεία,για την παραλαβή των αριθμών,την υπογραφή της υπεύθυνης δήλωσης και τη μετακίνησή τους στους χώρους της εκκίνησης με λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ ν. Καρδίτσας.

Καλούμε όλους τους Καρδιτσιώτες,  που δεν θα τρέξουν, να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Πλαστήριο Δρόμο, χειροκροτώντας την προσπάθεια όλων των δρομέων και αποδεικνύοντας πως η Καρδίτσα θέλει, μπορεί και στηρίζει ανάλογες διοργανώσεις.

Μεγάλη  είναι η στήριξη των Καρδιτσιωτών χορηγών, που “αγκάλιασαν” την εκδήλωση και βοήθησαν στην απόλυτη κάλυψη των υψηλών απαιτήσεών της.

Ευχαριστούμε  για την πολύτιμη βοήθεια τους χορηγούς της εκδήλωσης που είναι:

     ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

     ΜΕΪΜΑΡΗΣ

     Ταβέρνα Φουστανάς

     Επαγγελματικός και οικιακός εξοπλισμός  Κουρκούνας

     Ανταλλακτικά Ντανοβασίλη

     Μηχανουργείο Σακελλαρίου

     Τσιαμαντάς Αλέξανδρος

     Αλεξανδρής sport

      ΜΙΚΕΛ

     Καφεκοπτείον  Μπουρούση

     SAUCONY

     Εμπόριο service Η/Υ Κ.Σιώκος

    Θεόνη

    Σούπερ Μάρκετ Κρανής

    Ι.ΚΤΕΟ Μουχτής

    Παπαδάκου Μαρίνα

     Ι.ΚΤΕΟ

    Εμπόριο ελαστικών – Βουλκανιζατέρ Τσιλίκας

     Αστικό ΚΤΕΛ Ν. Καρδίτσας

     Υπεραστικό ΚΤΕΛ

     Σούπερ μάρκετ Μιχαήλ

     gLL

     Πολύζος Α.- Παπαλίτσας Δ. Ο.Ε


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Hotel THESSALIKON GRAND

 Hotel ΑΡΝΗ

 Hotel AVRA

 Hotel ASTRON

 Hotel KIERIO

 ΕΚΑΒ

Αρωγή

Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας

Ενεργειακή Κάμπου Δήμου Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Ενημερωτική εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ένωση στο 1o Δημοτικό Σχολείο Παλαμά

Next Article

Χώρος εκδηλώσεων και ζωντανής επαφής των καλλιτεχνών με το κοινό είναι πλέον το Μουσείο Τσιτσάνη.