Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ως δημότες πρέπει αυτή τη φορά να τολμήσουμε!!

karavidas giorgos

 Πρέπει να τολμήσουμε την αλλαγή που χρειάζεται ο Δήμος μας για να πάει μπροστά.

 Πρέπει να κάνουμε πράξη τα λόγια μας και όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και που επιβεβαιώνει καθημερινά όλο και περισσότερο την ανάγκη για αλλαγές  στον τρόπο λειτουργίας και διοίκησης του Δήμου μας αλλά και την εμπιστοσύνη του κόσμου ότι η «Ενωτική πρωτοβουλία», με την υποψήφια Δήμαρχο Παρασκευή Ντούρβα και όλα τα ένα – προς ένα αξιόλογα στελέχη του συνδυασμού της, μπορούν να φέρουν αυτές τις αλλαγές.

 Πρέπει να απαγκιστρωθούμε από ένα δοκιμασμένο και φθαρμένο «καθεστώς», που επί χρόνια καταδυνάστευε και καταδυναστεύει το Δήμο μας, θυσιάζοντας  τα συμφέροντά του στο βωμό των προσωπικών επιδιώξεων και φιλοδοξιών. Από ένα «καθεστώς» που επιδιώκει με κάθε τρόπο να μην εγκαταλείψει τη «λεία» που επί είκοσι ολόκληρα χρόνια νέμεται, βρίσκοντας για το σκοπό αυτό πρόθυμους συνεχιστές, τους οποίους και στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο.

 Ας μην παρασυρθούμε απ’ όσους επιθυμούν να συνεχίσουν το «έργο» της απερχόμενης δημοτικής αρχής και που, ενώ οι ίδιοι έχουν συνηθίσει ν’ απολαμβάνουν «απευθείας αναθέσεις» έργων και προμηθειών, επιθυμούν σήμερα να εκλεγούν ή να επανεκλεγούν με την ψήφο μας, για να έχουν «μια ζωή στον τάκο» (δικές τους εκφράσεις είναι) τους άλλους επαγγελματίες. Ν’ απαλλαγούμε από ανθρώπους που θεωρούν «λάθος δρόμο» οποιαδήποτε γνώμη, άποψη ή προσωπική στάση δε συμφωνεί με τα δικά τους πιστεύω και τις επιδιώξεις τους.

 Ο Δήμος Μουζακίου αξίζει καλύτερης τύχης και οι δημότες του καλύτερης και αξιοπρεπέστερης αντιμετώπισης  από τη δημοτική αρχή, μακριά από εκβιασμούς, απειλές, εξαρτήσεις, κ.λ.π..

 Το μόνο που χρειάζεται είναι να τολμήσουμε !!! Και ν’ αφήσουμε στην άκρη κομματικές πεποιθήσεις ή παλιές και ξεπερασμένες αντιλήψεις και νοοτροπίες, που ως αποτέλεσμα έχουν είτε να εξυπηρετούν διάφορα κομματικά συμφέροντα, που καμία σχέση δεν έχουν μ’ αυτά της τοπικής αυτοδιοίκησης, είτε να φέρνουν στη διοίκηση του Δήμου μας άτομα (θείους, κουμπάρους, ανίψια, ξαδέρφια, κ.λ.π.) όχι απαραίτητα ικανά να εργαστούν και να προσφέρουν στα κοινά.

 Ας τολμήσουμε, λοιπόν, πραγματικά και μέχρι τέλους αυτή τη φορά κι ας εμπιστευθούμε την «Ενωτική Πρωτοβουλία για το Δήμο Μουζακίου» με υποψήφια δήμαρχο την Παρασκευή Ντούρβα και τα ικανότατα στελέχη του συνδυασμού της, αναδεικνύοντάς τους στη διοίκηση του Δήμου από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

 Ας αφήσουμε πίσω αυτή τη φορά το «παλιό» και «φθαρμένο» κι ας μη φοβηθούμε το «νέο» και τις «αλλαγές» του.

 Αλλιώς, απλά και στην καλύτερη περίπτωση, μένουμε στάσιμοι…..

Γιώργος Δ. Καραβίδας,

νομικός, Υποστράτηγος (ε.α.) Νομικού Σώματος Ε.Δ.,

υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μουζακίου με το συνδυασμό «Ενωτική Πρωτοβουλία» της υποψήφιας Δημάρχου Παρασκευής Ντούρβα.




Total
0
Shares
Previous Article
police grafeia

Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων στις επικείμενες εκλογές

Next Article
Dimarxeio Plastira mouzakinews 860

Επιλέξιμος ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα στο WIFI4EU CALL 2

Related Posts