Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

‘Ωθηση στην τουριστική ανάπτυξη του νομού μας, ο δρόμος Μουζάκι – Λίμνη Πλαστήρα

 

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και παίρνοντας υπ’ όψιν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας και των τοπικών βουλευτών, προχώρησε στη χρηματοδότηση του έργου «Οδικός Άξονας Μουζάκι – Λίμνη Πλαστήρα – Ά Φάση». Για το συγκεκριμένο έργο υπήρχε τεχνική μελέτη από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του νομού μας εδώ και χρόνια, η οποία από τις προηγούμενες κυβερνήσεις ήταν στα αζήτητα.

Στο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο Θεσσαλίας τον Οκτώβριο του 2017 στη Λάρισα, που από κάποιους (πρόεδρο της ΠΕΔ και στελέχη της ΝΔ) λοιδορήθηκε ότι δεν προσέφερε τίποτα το ουσιαστικό, μπήκε ως έργο πρώτης προτεραιότητας. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας, Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου και Παναγιώτα Βράντζα καθώς και η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας, υπερθεμάτισαν για την κατασκευή του ανωτέρω έργου, επιχειρηματολογώντας ότι με την κατασκευή του δρόμου Μουζάκι – Λίμνη Πλαστήρα ενώνονται οδικά τρεις σημαντικοί τουριστικοί προορισμοί της Θεσσαλίας, τα Μετέωρα, το Περτούλι και η Λίμνη Πλαστήρα.

Η χρηματοδότηση του έργου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), με 4.600.000 €, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει στην περαιτέρω ενίσχυση του τουρισμού στην περιοχή του Μουζακίου, της Λίμνης Πλαστήρα και του νομού μας γενικότερα, καταδεικνύοντας στην πράξη το ενδιαφέρον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νομού μας και την ανάπτυξή του.

Για την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ

Αντωνίου Ηλίας

Συντονιστής


Οι Βουλευτές,

Λάππας Σπύρος

Κατσαβριά – Σιωροπούλου Χρυσούλα

Βράντζα Παναγιώτα


Syriza logo 610 340




Total
0
Shares
Previous Article

Έργα 150 εκατ. ευρώ για την Π.Ε. Καρδίτσας ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Next Article

ΝΟΔΕ ν. Καρδίτσας: Καταδικάζουμε την επίθεση σε γιατρό του Κ.Υ Σοφάδων