Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χωρίς προβλήματα ο Α.Σ.Καρδίτσας πέρασε από τον Πολύγυρο με 57-81

Πήρε αυτό που ήθελε ο Α.Σ.Κ.

Μια ακόμη νίκη, την 20η στο πρωτάθλημα και την έκτη συνεχόμενη πέτυχε ο Α.Σ.Καρδίτσας, που πέρασε χωρίς προβλήματα από τον Πολύγυρο, όπου επικράτησε της τοπικής ομάδας με 57-81. Απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της, ο Α.Σ.Κ. ξεκίνησε άσχημα και βρέθηκε πίσω στο σκορ στην πρώτη περίοδο με 22-19. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως, βελτίωσε εντυπωσιακά την απόδοσή του και με ένα επιμέρους σκορ 7-29 έκλεισε το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 29-48. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι δε μπόρεσαν να αντιδράσουν και η διαφορά ήταν σταθερά πάνω από τους είκοσι πόντους. Το τελικό 57-81, έδωσε στον Α.Σ.Κ. μια καθαρή και δίκαιη νίκη.

Η ομάδα έκλεισε έτσι τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις πριν τη διακοπή λόγω των γιορτών, με ρεκόρ 20-6 και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τον Ερμή Αγιάς. Η διακοπή του πρωταθλήματος για δυο Κυριακές, δίνει στους «κυανόλευκους» την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν από την Μ.Τρίτη, ενώ από τη Μ.Παρασκευή οι παίκτες θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων μετά το Πάσχα.

Μετά τη διακοπή, το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπαίνει στο τελικό και πιο κρίσιμο στάδιο, εκεί που όλα θα κριθούν. Τέσσερις αγωνιστικές μένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν, τέσσερα δύσκολα τεστ για τον Α.Σ.Κ. που συνεχίζει να κυνηγά το όνειρο και έχει την τύχη στα χέρια του. Η τελική τετράδα των αγώνων, ξεκινά στις 30 Απριλίου, όταν ο Α.Σ.Καρδίτσας θα υποδεχθεί στην πόλη μας τον Ερμή Αγιάς, στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, ενώ ακολουθούν κι άλλα τρία πολύ κρίσιμα ματς, που θα κρίνουν τα πάντα μέχρι το τέλος.

Α.Σ.Καρδίτσας-Τιτάνες Παλαμά για καλό σκοπό

Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι θα γίνει την Μ.Πέμπτη στο κλειστό της πόλης μας, με τον Α.Σ.Καρδίτσας να υποδέχεται τους Τιτάνες Παλαμά. Το παιχνίδι έχει κοινωφελή χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Οι δυο ομάδες, που εκπροσωπούν το νομό μας στις εθνικές κατηγορίες και πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία, υπόσχονται πλούσιο θέαμα σε ένα παιχνίδι που αναδεικνύει τη συμμετοχή του αθλητικού κινήματος της περιοχής μας, στην κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.

Σε σούπερ-τουρνουά στην Αθήνα η ομάδα παίδων του Α.Σ.Καρδίτσας

Για την Αθήνα αναχώρησε τη Δευτέρα η ομάδα παίδων του Α.Σ.Καρδίτσας, που μέχρι την Τετάρτη θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία στο πιο υψηλό επίπεδο. Συγκεκριμένα, ο Α.Σ.Κ. θα πάρει μέρος στο 2ο Πασχαλιάτικο τουρνουά που διοργανώνει ο Πανελευσινιακός και στο οποίο, εκτός από τον οικοδεσπότη, ο Α.Σ.Κ. θα βρεθεί αντιμέτωπος με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό από τη Μ.Δευτέρα έως και τη Μ.Τετάρτη.

Οι «μικροί» του Α.Σ.Καρδίτσας θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Πανελευσινιακού και θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις. Η διοίκηση του Α.Σ.Κ. ευχαριστεί θερμά τον Α.Ο.Πανελευσινιακό για την πρόσκληση και τη φιλοξενία.

Συγχαρητήρια προς Τιτάνες Παλαμά και Ολυμπιακό Καρδίτσας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας συγχαίρει την ομάδα κορασίδων των Τιτάνων Παλαμά και την ομάδα παίδων του Ολυμπιακού Καρδίτσας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη Θεσσαλία και εύχεται κάθε επιτυχία στην επόμενη φάση.

polygyros ask 1

polygyros ask 2

 




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας σήμερα Τρίτη 11 Απριλίου 2017 και ώρα 14:30

Next Article

9 συλλήψεις της αστυνομίας στη Θεσσαλία μετά από στοχευμένους ελέγχους της