Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου: Μας κάνατε υπερήφανους. Ευχαριστούμε!

το βάδην στη χώρα μας είναι Καρδιτσιώτικη υπόθεση

ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ  ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Με την καλύτερη συγκομιδή μεταλλίων μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας γύρισαν οι Έλληνες αθλητές από το Ρίο.

Ανάμεσα στα μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας και τρεις Καρδιτσιώτες σε ένα άθλημα, το βάδην, που θα τολμούσε να πει κανείς ότι στη χώρα μας είναι Καρδιτσιώτικη υπόθεση. Ο Αλέξης Παπαμιχαήλ, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και η Πένυ Τσινοπούλου.

Τρία παιδιά που κατάφεραν να μας κάνουν υπερήφανους και να αναδείξουν την σπουδαία δουλειά που  γίνεται στην πόλη μας από τον προπονητή του αθλήματος και ομοσπονδιακό προπονητή Θανάση Δεληγιάννη .

Με κόπο, θυσίες, επιμονή, υπομονή και σκληρή δουλειά κατάφεραν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα κατακτώντας αξιόλογη σειρά κατάταξης .

Ο αγώνας τους αυτός ας αποτελέσει μήνυμα για τα παιδιά της πόλης μας, τα παιδιά μας .Μήνυμα για τη αξία του αθλητισμού, μέσα από τον οποίο θα κατακτήσουν  αξίες ζωής όπως η υπομονή και η επιμονή, ο κόπος και η ανταμοιβή. Ο αθλητισμός προβάλλει πρότυπα βίου και συμπεριφοράς .Διαμορφώνει στάσεις και αντιλήψεις που μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Γιατί ο άνθρωπος είναι το  ζητούμενο διαχρονικά στις κοινωνίες .

Κι εδώ έρχεται η συνδρομή της πολιτείας  που θα πρέπει να εστιάσει και να αναπτύξει το μαζικό αθλητισμό, που αποτελεί  κοινωνικό αγαθό αλλά και δικαίωμα κάθε πολίτη  να έχει ίσες ευκαιρίες για συμμετοχή χωρίς διακρίσεις, στον αθλητισμό, στην ενεργητική ενασχόληση με αγωνίσματα και αθλήματα, στη φυσική άσκηση.

Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να εργαστούμε σκληρά , συστηματικά και με σχεδιασμό ώστε  η άθληση να γίνει τρόπος ζωής.

Αυτός ο τρόπος ανέδειξε και τους τρείς Καρδιτσιώτες αθλητές που γαλουχήθηκαν με υψηλές αξίες μέσα στην πολύχρονη αθλητική τους πορεία. Αξίες που σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερες ικανότητες τους, μας έκαναν να καμαρώνουμε τον «αγώνα τον καλό» που έδωσαν στην Ολυμπιάδα του Rio.

Αλέξη, Αντιγόνη και Πένυ, μας κάνατε υπερήφανους!Ευχαριστούμε!

Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου

Βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ




Total
0
Shares
Previous Article

Συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δημάρχου Μουζακίου κ. Γεωργίου Κωτσού

Next Article

Κατηχητικό Σχολείο, Σύναξη Νέων και σύναξη ενηλίκων κάθε εβδομάδα στην Πύλη