Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου

dimotiko odeio mouzakiou 26

 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου που οργάνωσε η ΔΗΚΕΔΗΜ στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, αφού η αίθουσα ήταν κατάμεστη.

Καθηγητές και μαθητές, με άψογη συνεργασία μεταξύ τους, παρουσίασαν μουσικά σύνολα από όλες τις ηλικίες των παιδιών και ερμήνευσαν μελωδίες και κάλαντα που μας έκαναν όλους να ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων.

Εμφανίστηκαν με την εξής σειρά:

Κλασική Ορχήστρα

Τμήμα Προπαιδείας

Παιδική Χορωδία

Νεανική Χορωδία

Χορωδία Ενηλίκων

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η εμφάνιση του Αη Βασίλη, όπου μοίρασε δώρα και ευχές στα μικρά παιδιά.  Επίσης οι καλεσμένοι απόλαυσαν κέρασμα από κρασί, κουραμπιέδες και μελομακάρονα από το μπουφέ που είχε στηθεί στη είσοδο της αίθουσας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Μουζακίου κα Μαρία Καραμπέκου, οι αντιδήμαρχοι Δ. Μουζακίου κ.κ. Νικόλαος Πούπης και Ιωάννης Κουτσογιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Μουζακίου κ.κ. Γεώργιος Φούντας, Γεώργιος Παναγόπουλος και Γεώργιος Καραβίδας, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Γεώργιος Γέρμανος, ο διευθυντής της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Δημήτρης Φραγκόπουλος, το μέλος ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Νίκος Ζαρνακούπης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου “Ο Καραϊσκάκης” κ. Δημήτρης Γιώτης, ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων “Γ.Πασιαλής” κ. Ηλίας Γκαραβέλας.

Ευχόμαστε σε όλους σας χρόνια πολλά, καλές γιορτές και ο Θεός να εκπληρώσει όλες τις προσδοκίες σας.

ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.
Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μουζακίου




Total
0
Shares
Previous Article
nousios euxes

Ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Κωστή Νούσιου

Next Article
spyroslappas

Ευχές για καλές γιορτές του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας Σπύρου Λάππα