Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χριστουγεννιάτικη Μουσική Συναυλία στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πύλης

Δήμος Πύλης «Χριστούγεννα 2017-2018

Από τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου και την Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών  Παλαιομοναστήρου

Πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 17 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη Μουσική Συναυλία στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πύλης, από τα  ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου  και την Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Παλαιομοναστήρου.

Η παραπάνω εκδήλωση ήταν στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων που οργάνωσε και φέτος ο Δήμος Πύλης «Χριστούγεννα 2017-2018.

Την εκδήλωση παρουσίασε η κ. Μαρία Καλύβα  οποία κάλεσε κατ’ αρχήν στο βήμα τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Κων/νο Μπαλατσούκα για σύντομο χαιρετισμό.

Ο κ. Μπαλατσούκας καλωσόρισε τους επίσημους και τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε που τίμησαν την γιορτή με την παρουσία τους, ιδιαίτερα το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου  τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Κωτσό, την Αντιδήμαρχο κ. Τσιρογιάννη, καθώς και το Διευθυντή  της Δημοτικής Κοινωφελούς  Επιχείρησης Μουζακίου  κ. Δημήτριο Φραγκόπουλο και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Παλαιομοναστήρου κ. Δήμητρα Παλλαντζά . Επίσης αναφέρθηκε και  στις επερχόμενες ημέρες των Χριστουγέννων που με ξεχωριστή χαρά περιμένουν όλοι οι Χριστιανοί την Γέννηση του Χριστού.

Τέλος μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κων/νο Μαράβα και ευχήθηκε σε όλους  Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά.

Χαιρετισμό έκανε και ο Διευθυντή της ΚΟΙΔΕΜ κ. Δημήτριος Φραγκόπουλος  αναφερόμενος στην αγαστή συνεργασία των δύο Δήμων (Μουζακίου-Πύλης).

Ακολούθησε  η Χορωδία Παλαιομοναστήρου  παρουσιάζοντας Ύμνους ..Πεζές Καταβάσεις Χριστουγέννων. Κατόπιν το κιθαριστικό  σύνολο του Δημοτικού  Ωδείου Μουζακίου παρουσίασε το δικό του έργο με υπέροχα μουσικά ακούσματα, υπό τον συντονισμό της Καθηγήτριας κ. Μπολορίζου  Αικατερίνης.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τα Χάλκινα Πνευστά με υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Παναγιώτη Ντιντή, τα σύνολα Φωνητικής με υπεύθυνη Καθηγήτρια την κ. Κατσιάνη  Μαριάνθη , την Χορωδία  του Παλαιομοναστήρου που τραγούδησε Κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, με υπεύθυνο τον  Χοράρχη κ. Δημήτριο Σκότη.

Η Γιορτή έκλεισε με την παιδική Χορωδία του Ωδείου Μουζακίου που τραγούδησε Κάλαντα από όλη την Ελλάδα, με συντονίστρια κ. Μαρίνα Κρανιά.

Να σημειώσουμε ό Αντιδήμαρχος κ. Μπαλατσούκας πρόσφερε ανθοδέσμες στον Κ. Φραγκόπουλο Διευθυντή της ΚΟΙΔΕΜ και στην κ. Δήμητρα Παλλαντζά Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Παλαιομοναστήρου.

Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κων/νος  Μπαλατσούκας , ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστος Νάκος, ο Πρόεδρος της ΚΟΙΔΕΜ κ. Δημήτριος Φραγκόπουλος, ο Διευθυντής του Κ.Υ. Καλαμπάκας κ. Μάνθος  Σκύφτας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Παύλος Μπόμπορας, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Κωστάκης, κ. Κων/νος Κρούπης και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου.

xristougenniatiki ekdilosi Pyli 1

xristougenniatiki ekdilosi Pyli 2

xristougenniatiki ekdilosi Pyli 3

xristougenniatiki ekdilosi Pyli 4

xristougenniatiki ekdilosi Pyli 6

xristougenniatiki ekdilosi Pyli 5 1

xristougenniatiki ekdilosi Pyli 7

xristougenniatiki ekdilosi Pyli 8

xristougenniatiki ekdilosi Pyli 9

xristougenniatiki ekdilosi Pyli 10




Total
0
Shares
Previous Article

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στους Παιδικούς Σταθμούς Αγναντερού & Μουζακίου

Next Article

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα, πραγματοποίησαν οι μαθητές της ΣΤ' Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Γόμφων

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…