Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Μουζακίου

Τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους πραγματοποίησαν οι μαθητές των παιδικών σταθμών του Δήμου Μουζακίου, στο Αγναντερό και στο Μουζάκι.

Τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους πραγματοποίησαν οι μαθητές των παιδικών σταθμών του Δήμου Μουζακίου, στο Αγναντερό και στο Μουζάκι.

Σε ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο ταξίδι συμπαρέσυραν τους παρευρισκομένους  οι μικροί μαθητές και με την αθωότητα, τις παιδικές φωνούλες και τα χαμόγελά τους μετέδωσαν με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο το Πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ο ερχομός του Αη Βασίλη ολοκλήρωσε τη χαρά των μικρών μας φίλων.

Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμός Αθλητισμός Νεότητα Ρούσσα Ελένη συνεχάρη τους παιδαγωγούς και τους μαθητές για την  άψογη οργάνωση και παρουσίαση και τους ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία, αισιοδοξία, δημιουργικότητα και πολλά χαμόγελα.

Το ΝΠΔΔ Πολιτισμός Αθλητισμός Νεότητα ευχαριστεί το σούπερ μάρκετ Μιχαήλ για την ευγενική προσφορά του στην γιορτή του παιδικού Σταθμού Μουζακίου.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις νηπιαγωγούς και το προσωπικό των παιδικών μας σταθμών για την άριστη δουλειά που κάνουν σε συνεργασία με τα μικρά μας παιδιά, κάτι που φάνηκε και από την αρτιότητα των γιορτών που παρουσίασαν. Ευχαριστίες αξίζουν και στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

Από την πλευρά μας ως διοίκηση υποσχόμαστε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παρεχόμενη εκπαίδευση στους μικρούς μας δημότες θα είναι αυτή που τους αξίζει.» σημείωσε η πρόεδρος του ΝΠ Αθλητισμός Πολιτισμός κ. Ρούσσα που έχει την ευθύνη της λειτουργίας των παιδικών σταθμών.

f7b31b082c93447dc6522c86970992dd

417dced3230acbe1c1ac250d050d8604

 




Total
0
Shares
Previous Article

Με επιτυχία η εκδήλωση για την Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα των ορεινών περιοχών

Next Article

Συνελήφθη 48χρονος με 1.465 γραμμάρια κομμένου αφορολόγητου καπνού