Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα μικρά παιδιά του Συλλόγου Οξυάς

Την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή  για τα μικρά παιδιά του χορευτικού διοργάνωσε ο Λαογραφικός, Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς

     Η Γιορτή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 18-12-2016, στην αίθουσα της ταβέρνας των Οξυωτών Γεωργίου και Παναγιώτη Μαυρομάτη, στο Μουζάκι και σ’ αυτή προσήλθαν όλα τα παιδιά του χορευτικού του Συλλόγου, με τους γονείς τους.

     Για τα παιδιά, που απόλαυσαν τη γιορτή παίζοντας, χορεύοντας  και τραγουδώντας, ήταν ευκαιρία για λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς, στο πνεύμα των Χριστουγέννων και των Άγιων ημερών που έρχονται, ενώ για τους γονείς ευκαιρία για καφέ και συζήτηση γενικά αλλά και για θέματα του χορευτικού και του Συλλόγου.

     Παρόντα και όλα τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, με τον πρόεδρο αυτού Γιώργο Καραβίδα καθώς και το χοροδιδάσκαλο Τόμυ Ευθυμίου να απευθύνουν τις καθιερωμένες ευχές σε γονείς και παιδιά.

     Ο Άγιος Βασίλης …κατάφερε, ευτυχώς,  να φέρει και φέτος το συμβολικό του δωράκι για όλους, μικρούς και μεγάλους, συμβάλλοντας κι αυτός από την πλευρά του στη διαμόρφωση της Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας  στην εκδήλωση.

      Καλά Χριστούγεννα, λοιπόν, και ευτυχισμένο το νέο έτος !!!

IMG 20161218 172650

IMG 20161218 174038

IMG 20161218 174745




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου

Next Article

Παιδική θεατρική παράσταση στον ΄΄Τεχνόδρομο΄΄

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”