Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χριστουγεννιάτικες ευχές του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκου

tsiakos

Εύχομαι η γέννηση του Θεανθρώπου να κάνει πιο φωτεινή,  πιο αισιόδοξη τη ζωή μας. Αισιοδοξώ τα φετινά Χριστούγεννα να φέρουν υγεία, αγάπη και ελπίδα σε  όλο τον κόσμο. Το πανανθρώπινο μήνυμα της Γέννησης και της δημιουργίας, κρύβει μέσα του όλο  το νόημα της ύπαρξης μας.

Αυτά τα Χριστούγεννα αξίζει να προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Να στηρίξουμε τον συνάνθρωπο μας που το έχει  ανάγκη, να σταθούμε δίπλα στον ανήμπορο συμπολίτη μας, να ανοίξουμε την πόρτα και να ευχηθούμε στον μοναχικό γείτονα μας.

Το μήνυμα της Γέννησης είναι μήνυμα οικουμενικό, μήνυμα αγάπης και αφοσίωσης. Ας το ενστερνιστούμε και ας προσπαθήσουμε για  μια καλύτερη  κοινωνία. Ευτυχισμένα Χριστούγεννα στους συνδημότες μας! Ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους!

Βασίλης Τσιάκος

Δήμαρχος Καρδίτσας

 

 

tsiakos1




Total
0
Shares
Previous Article
gs gomfoi ampelonas2

Ο Γ. Σ. ΓΟΜΦΩΝ μόνος στην κορυφή να ατενίζει ...τη θέα!

Next Article
aithousa

Δημοτικά Συμβούλια: Πως βγαίνουν οι πλειοψηφίες στην επιβολή τελών (Εγκύκλιος)

Related Posts

2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”