Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

“ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ” στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Εκδήλωση το Σάββατο 23/12/ στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης με Ψυχαγωγικό και Φιλανθρωπικό χαρακτήρα, που οργάνωσε ο Δήμος Πύλης, η Ενορία του Αγίου Νικολάου Πύλης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης.

Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό πρωτίστως από τον Πρωτοπρεσβύτερο Πατέρα Δημήτριο Κατσαρό, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας κ. Άρη Τζάνη, την κ. Γιώτα Πάνου και τον Πρωτοπρεσβύτερο Πατέρα Δημήτριο Γραδούλα, εκπρόσωπο του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών  κ. κ. Χρυσόστομου.

Παρευρέθηκε και η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου.

Ακολούθως ακούστηκαν Ύμνοι και Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από όλη την Ελλάδα από την Χορωδία της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Πύλης συνοδεία των Ιεροψαλτών, από τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου, και του Τμήματος Φιλαγνωσίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης, την Χορωδία ενηλίκων του Π.Σ.Π., τη Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων, και από την Δημοτική χορωδία Δωματίου «Αρμονικές Φωνές» του Δήμου Τρικκαίων, δημιουργώντας μία ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Στην είσοδο του Κέντρου έλαβε χώρα Bazaar όπου ήταν εκτεθειμένες δημιουργίες των παιδιών και των Γονέων τους, προς πώληση με φιλανθρωπικό σκοπό για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

xristoygenna pyli 1

xristoygenna pyli 2

xristoygenna pyli 4

xristoygenna pyli 6

xristoygenna pyli 3 1

xristoygenna pyli 5 2




Total
0
Shares
Previous Article

Συνέχεια εκδηλώσεων στο Μουζάκι με την Lila-Lola Animateur και το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού

Next Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας