Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χρήστος Γκαραβέλας και Δημήτρης Γκίκας “BOMBAY” – ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ!!!

Chris the G ft Locare BOMBAY

Eίναι ντουέτο δυνατό. Είναι δικά μας παιδιά. Είναι 17 και 18 ετών. Και είναι οι upcoming rappers του Μουζακίου

Ο Χρήστος Γκαραβέλας και ο Δημήτρης Γκίκας το τόλμησαν!

Έμπλεξαν ηλεκτρονικούς ήχους, χορευτικά beat, steet rap με μια δόση νταμπ και μπήκαν εδώ και ένα μήνα στα μουσικά κανάλια του You Tube με ταχύτητα G. Oι ίδιοι υποστηρίζουν πως το σκάρωσαν και το ανέβασαν καθαρά για την πλάκα τους. Εγώ πάλι πιστεύω πως απλά … το΄χουν!

Το μουσικό κομμάτι με τίτλο BOMBAY, αναφέρεται στο ποτό αλλά και στην πολύβουη εξωτική πόλη της Ινδίας. Κάπου ξεχώρισα τον ήχο του Σιτάρ;;;;; και είναι εξ’ ολοκλήρου εμπνευσμένο και ενορχηστρωμένο συν την ηχογράφηση από τους ίδιους που το υπογράφουν Chris the Gft Locare – BOMBAY.

Χρησιμοποιούν αργκό διάλεκτο του πεζοδρομίου … Προκλητικοί, έξυπνοι, ετοιμόλογοι…

Τα περισσότερα άλλωστε μουσικά κομμάτια αυτού του είδους, που κατά βάση ενορχηστρώνονται μέσω υπολογιστή, με συνοδεία κάποιες φορές live ήχων από έτερα μουσικά όργανα αυτό κάνουν… Παντρεύουν «ωμή» γλώσσα με ήχους που συνήθως για τη νεολαία αυτό το μουσικό ηχόχρωμα ΤΑ ΣΠΑΕΙ. Και όπως οι ίδιοι λένε σε μια στροφή «δεν έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο σε mc».

Εμένα μου άρεσε το τραγούδι … μου αρέσουν γενικά οι ηλεκτρονικοί – φευγάτοι ήχοι με σάμπλερ, σκρατς, εξωτικές πινελιές ίσως….. Εύηχο, ελκυστικό, επαναστατικό κατά βάση … Κάτι μου έκανε …. Το γουστάρισα πολύ βρε παιδί μου OKAY?? Και περιμένω κι’ άλλο από το ντουέτο… Σύντομα… Το’χουν είναι ανερχόμενοι RAPPERS πολλά υποσχόμενοι.

«Να με βρουν οι μπάτσοι ψάχνουν ξανά, θα΄μαι στον Παναμά» τραγουδά ο ανατρεπτικός  SIN BOY»

Ο Χρήστος και ο Δημήτρης πάνε DOUBAI. Και όπως το μυρίζομαι πολύυυυ  παραπέρα…..

Ο δρόμος της μουσικής είναι μακρύς και δύσβατος … αλλά καμιά φορά όταν κάνεις κάτι για την πλάκα σου με σοβαρό τρόπο… σου βγαίνει βρε παιδί μου. Απλά ….σου βγαίνει!

Ιωάννα Κρίκου




Total
0
Shares
Previous Article
Dimarxeio Plastira mouzakinews 860

Έμφαση σε δρόμους – Τουρισμό – Ποιότητα Ζωής δίνει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Next Article
axeloos koilada

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2020, στην Κοιλάδα του Αχελώου

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…