Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

 «Χορεύει» την Παρασκευή ο Α.Σ.Καρδίτσας

Ο ετήσιος χορός του συλλόγου στην «Κέντια» με εκπλήξεις και βραβεύσεις

Με εκπλήξεις, βραβεύσεις και πολύ… μπάσκετ, διοργανώνεται την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ στο κοσμικό κέντρο «Κέντια», ο ετήσιος χορός του Α.Σ.Καρδίτσας. Μια βραδιά που σκοπό έχει να αναδείξει την ομάδα μπάσκετ της πόλης μας, να φέρει κοντά τους φιλάθλους, αλλά και να ενισχύσει οικονομικά την εφετινή εξαιρετική της προσπάθεια, που πραγματοποιείται σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία.

Ο Α.Σ.Κ. βρίσκεται μόνος πρώτος και αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας στη Γ’ Εθνική, στηριζόμενος στην τοπική κοινωνία και αντλώντας δύναμη από την Καρδίτσα.

Οι προσκλήσεις του χορού διατίθενται από τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ.Κ. αλλά και από το «Σεραϊκό» στον κεντρικό πεζόδρομο. Η διοίκηση καλεί τους φιλάθλους να ανταποκριθούν στην ανοικτή πρόσκληση και να βρεθούν την Παρασκευή στην «Κέντια».

Τιμάται η ομάδα του Γ.Σ.Κ. της περιόδου 1986-87

Ξεχωριστό μέρος της βραδιάς, η βράβευση της ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Καρδίτσας της περιόδου 1986-87. Η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας πριν 29 χρόνια, ήταν η πρώτη που κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τις εθνικές κατηγορίες, με την άνοδο στη νεοσύστατη τότε Γ’ Εθνική. Για τα επόμενα 12 χρόνια, ο Γ.Σ.Κ. διατηρήθηκε στην κατηγορία στηριζόμενος αποκλειστικά σε Καρδιτσιώτες παίκτες, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των φιλάθλων που σε κάθε αγώνα γέμιζαν το κλειστό γυμναστήριο.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας, που μετά από διαδοχικές συγχωνεύσεις αποτελεί συνέχεια του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ.Καρδίτσας, ανέλαβε την πρωτοβουλία της απόδοσης τιμής σε μια ομάδα που ανέδειξε το μπάσκετ στην πόλη μας και προσέλκυσε πολλά νέα παιδιά στο άθλημα.

AFISA_XOROS




Total
0
Shares
Previous Article

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας στο 1ο Γυμνάσιο Παλαμά

Next Article

Οι Απανταχού Καρδιτσιώτες έκοψαν την πίτα τους

Related Posts