Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Χαιρετισμός του κ. Κώστα Τσιάρα στην 10η Γενική Συνέλευση της Π.α.Δ.Ε.Ε.

«Είστε το πιο ενεργό, σημαντικό, δυναμικό κομμάτι του ομογενειακού ελληνισμού και οι πιο αξιόπιστοι πρεσβευτές της Ελλάδας στο εξωτερικό. Μας ενώνει η αγωνία μας για το παρόν και το μέλλον του Ελληνισμού.», επεσήμανε στον χαιρετισμό του προς τα μελή της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Π.α.Δ.Ε.Ε), ο Βουλευτής Καρδίτσας και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Τσιάρας.

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Τέταρτη 22 Ιουλίου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όπου πραγματοποιείται η 10η Γενική Συνέλευση της Π.α.Δ.Ε.Ε.. Ο κ. Τσιάρας είχε την ευκαιρία να ξαναβρεθεί με πολλούς παλιούς γνώριμους ομογενείς βουλευτές, με τους οποίους είχε μια άριστη συνεργασία τα τελευταία χρόνια, τόσο από την θέση του υφυπουργού Εξωτερικών, όσο και από αυτή του Πρόεδρου της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

«Η παρουσία σας στα Κοινοβούλια αλλά και στην δημόσια ζωή σε πάνω από 30 χώρες ανά την υφήλιο δημιουργεί την δυναμική για την ανατροπή της αρνητικής εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό και συμβάλλει στη δημιουργία ενός θετικότερου κλίματος απέναντι στο ελληνικό πρόβλημα.», υπογράμμισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Tsiaras-mouzakinews

Ο κ. Τσιάρας τόνισε πως: «Η Π.α.Δ.Ε.Ε. εδώ και πολλά χρόνια έχει δείξει ένα σπουδαίο έργο. Έργο, που σχετίζεται με τους ανθρώπους της, οι οποίοι είχαν έναν πολύ δραστήριο ρόλο τα τελευταία χρόνια, όπως ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Τζον Πανταζόπουλος, τον οποίο και ευχαριστούμε για την προσφορά του. Είναι σημαντικό για εμάς εδώ στο μητροπολιτικό κέντρο, άνθρωποι, οι οποίοι έχουν καταγωγή από την Ελλάδα, να υποστηρίζουν την λειτουργιά της Π.α.Δ.Ε.Ε., κρατώντας ζωντανή μια σημαίνουσα σχέση και επικοινωνία με την Πατρίδα. Αυτή την σχέση οφείλουμε, χρόνο με τον χρόνο, να την επαναπροσδιορίζουμε ουσιαστικά και να την ανανεώνουμε, συγκεκριμενοποιώντας ακόμα περισσότερο τους στόχους και τις προτεραιότητες της, θεμελιώνοντας μια προσπάθεια, η οποία μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για την Ελλάδα του αύριο στην παγκόσμια κοινότητα».

Ο κ. Τσιάρας κλείνοντας την τοποθέτησή του ευχήθηκε στον νέο Πρόεδρο του Δ.Σ. της Π.α.Δ.Ε.Ε., κ. Θωμά Κατσιαντώνη, (Πολιτειακό Βουλευτή στο Νιου Χαμσάιρ των ΗΠΑ) μια καλή και εποικοδομητική θητεία στα νέα του καθήκοντα.

Tsiaras-2-mouzakinews




Total
0
Shares
Previous Article

Συνάντηση του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσού με το Διοικητή της ΥΠΕ Θεσσαλίας κ. Αντωνίου

Next Article

Συνελήφθη 24χρονος στην Καρδίτσα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Related Posts