Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

“Χάλκινος” Πανελληνιονίκης στο Σχολικό Πρωτάθλημα ο Κορδολέμης Παναγιώτης του ΓΑΣ Πλαστήρα

kordolemis panagiotis 4

 

Ένα ακόμη μετάλλιο για τον Γ.Α.Σ. Πλαστήρα  από τον Κορδολέμη Παναγιώτη του 3ου ΓΕΛ Καρδίτσας που κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στον Βόλο την Δευτέρα 15 Απριλίου.

Ο Καρδιτσιώτης μαθητής- αθλητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 130 κιλών, επιβραβεύοντας τον ίδιον με την εξασφάλιση μορίων για την είσοδο του στα Α.Ε.Ι – Τ.Ε.Ι μιας και τυγχάνει αριστούχος μαθητής, συνδυάζοντας ιδανικά μαθήματα και αθλητισμό.

Στα αγωνιστικά, ξεκίνησε ιδανικά με δύο νίκες, στην συνέχεια ηττήθηκε στον ημιτελικό από τον περσινό πρωταθλητή που τον οδήγησαν στην μάχη για την 3η – 5η θέση, όπου χωρίς αγώνα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Συμμετοχή είχε στους αγώνες και ο Μπαζάνης Μάκης του 1ου ΓΕΛ Καρδίτσας όπου δεν κατάφερε να συνεχίσει στους αγώνες μετά από μία ήττα στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Γ.Α.Σ. Πλαστήρας Καρδίτσας συνεχίζει να προσπαθεί για την ανάδειξη νέων αθλητών μέσα από οργανωμένη δουλειά, έχοντας στο φυτώριό του ως συνεχιστές  μικρότερους αθλητές που ακολουθούν.

bazanis makis 1

kordolemis panagiotis 2

kordolemis panagiotis 3




Total
0
Shares
Previous Article
1o dimotiko sxoleio ekdilosi 6

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα στο 1ο Δημ. Σχ. Μουζακίου

Next Article
epidomata

Πρώτη πληρωμή Επιδόματος Στέγασης (ενοίκιο)

Related Posts